V GTA Online si nyní zajezdíte nefalšované závody formulí

Závodit se v GTAčku dalo s normálními auty. Nyní nám přibudou i formule.

Rockstar Games se rozhodlo hráčům zlepšit zážitek v GTA Online. Aktualizace s názvem Open Wheel Racing přináší do multiplayerové verze populární gangesterovky regulérní formule.

Na hráče čekají dva nové závodní vozy a několik nových pouličních tratí, včetně možnosti zúčastnit se šampionátu San Andreas. Obě formule si můžete přizpůsobit, například vyměnit pneumatiky, motor apod. Tyto změny vám ale nevylepší výkon, ovšem můžete se prohánět s formulí i po městě. Krásný vzhled zaručen. 

Fanoušci už dříve debatovali o nezveřejněném videu na YouTube kanálu Rockstaru, ukázalo se ale, že jde právě o trailer na nejnovější aktualizaci.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Akce Game Developers Conference 2020 odložena na léto

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,