V komiksu God of War se dozvíme, co se s Kratem stalo po třetím dílu

Jaká dobrodužství zažije Kratos tentokrát?

Tuto neděli uběhlo už 15 let od doby, co vyšla první hra s Kratem v čele a této události si všimla řada osobností i společností herního průmyslu. Popřálo mu Sony, scénárista Cory Barlog a hlavně studio Santa Monica.

Americké vydavatelství Dark Horse Comics představilo připravovaný návrat do světa Krata v komiksu nazvaném God of War: Fallen God. Příběh sepsaný Chrisem Robersonem se bude odehrávat mezi herním God of War III a novým God of War z roku 2018. Komiks byl výtvarně zpracován Tonym Parkerem a vykreslený Danem Jacksonem.

god_of_war_fallen_god_comic_art_1.jpg

“God of War: Fallen God sleduje Krata po vítězství nad Diem a zničením plánů Athény. S nadějí, že je konečně osvobozený od všech svých pout, míří do pouště a snaží se distancovat sám sebe daleko od domova. Zjistí však, že jej hněv a vina pronásleduje všude. Krata opět pohltí hněv proti jedinému muži, který se prokázal být nepřekonatelný - proti sobě samotnému. Válku proti sobě však není možné vyhrát a přináší pouze šílenství.”

První díl komiksu God of War: Fallen God vychází 24. června. Zdá se, že se konečně dozvíme, proč se Kratos vydal na sever.

Diskuze (8) Další článek: Doom 64: vyzkoušeli jsme často zapomínané retro

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,