V nejnovějším NHL hráči postrádají spoustu módů a funkcí

Letošní ročník hokeje od EA poprvé přichází na novou generaci konzolí. A podle všeho ořezává obsah dost markantně.

NHL 15 vychází 12. září na PS4 a Xbox One a všichni fanoušci jsou natěšeni na nový engine, přepracovanou fyzikou a obecně velký posun směrem k realistickému hokeji. Přechod na next-gen však má i své mouchy, a jak se vyjádřili někteří fanoušci, kteří měli možnost si hru více osahat, chybí toho oproti předchůdci opravdu hodně.

Tak především, zapomenout můžeme na některé módy: Online Team Play, Hockey League, EA Sports Arena, Online Shootouts, Live the Life, Be a Legend, Winter Classic, NHL 94 Anniversary, Battle for the Cup či klasické turnaje jsou pryč.

Chybí i některé funkce, jako je podpora pro vlastní hudbu, editor pro tvoření vlastního hráče, úprava AI hráčů, tvorba týmů a trénink je nyní omezen na jednoho hráče a brankáře.

EA později dodalo, že se některé funkce a módy, jako je například Online Play, dostatnou do hry později prostřednictvím aktualizace, tak hnusné ořezání hry jen z důvodu příchodu na next-gen je však doslova zlodějnou. O to více, když nejnovější Madden NFL dorazil vedle starých konzolí také na ty nové, a v plné polní bez jediné chybějící funkce. WTF EA?

Diskuze (3) Další článek: Ruská televize využila v dokumentu obrázek z Team Fortress 2

Témata článku: , , , , , , , , , , ,