V nové aktualizaci pro Star Wars: Battlefront 2 se obohacuje kooperace

Kooperační sekce hry Star Wars: Battlefront 2 pokračuje v rozšiřování.

DICE odhalilo všechny informace o nové aktualizaci pro Star Wars: Battlefront 2 s názvem Age of Rebellion. Aktualizace dorazila už včera na všechny platformy a většinou se zaměřuje na rozšiřování kooperativního obsahu hry, ale multiplayer ze základní hry má také co nabídnout.

Age of Rebellion se odehrává v dobách  původní trilogie a proto je většina obsahu  tématicky upravena. Hra získává sedm nových lokací v Yavinu, Death Star 2, Endoru, Hothu, Tatooineu, Kesselu a v lokaci s názvem Jabba's Palace.

Kooperace nejenže do hry přidává nový obsah, ale také přichází řada vylepšení AI (Pro vysvětlení, AI jsou pouze boti ovládané počítačem), které se objevují také s dnešním patchem. AI spoluhráči budou moci používat vozidla a hrát jako hrdinové. Ve stejném režimu budou nyní také k dispozici AI spoluhráči.

Kooperace i multiplayer také získává nový obsah ve formě dvou nových možností  Reinforcementu a čtyř nových zbraní. Ačkoli samotné zbraně jsou k dispozici v celé hře, jejich požadavky na odemknutí jsou založeny výhradně na zabíjení v kooperaci.  DICE také přidává dvě nové mapy k režimu Heroes vs Villans.

Váš názor Další článek: Chcete si zahrát The Divison 2? O víkendu bude zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,