V prvním týdnu se prodalo 320 tisíc kopií titulu Conan Exiles

Ambice tu jsou velké! Máme tu snad jeden z prvních open-world survival titulů, který by mohlo být dotažen do konce?

Jak vidno, zaměstnanci studia Funcom odvedli solidní počáteční práci na jejich novém survival titulu Conan Exiles. Během prvního týden totiž prodali 320 000 kopií tohoto open-world dobrodružství. Sám generální ředitel Funcomu Rui Casais prohlásil v tiskové zprávě: „Jsme velmi vděční za počáteční úspěchy Conan Exiles, Funcom prošel náročnými časy v posledních letech, a když vidíme, kolik času jsme této hře obětovali, tak je velmi povzbuzující sledovat zájem o náš produkt."  

Jsme na začátku Early Access fáze, ale uděláme vše pro to, aby se náš titul proměnil v plnohodnotnou hru, která má co nabídnout starým i novým fanouškům," dodal. Navíc již v lednu studio oznámilo, že uvolní vlastní Conan Exiles vývojářský kit pro vytváření módů. Pokud byste měli zájem, tak stačí zamířit na webové stránky Unreal Enginu, kde vpravo nahoře kliknete na tlačítko „Get Unreal" a stáhnete. Pokud tedy sáláte po vytvoření nových tvorů, postav a světů do této hry, tak zamiřte na tento blog, který vám prozradí podrobnější informace. 

20170206223908_1.jpg

Minulý týden navíc byly vývojáři nuceni dát jejich oficiální servery do režimu offline z důvodu nepříjemných lagů a pádů serverů. Vzhledem k nečekanému přílivů hráčů nebyl PingPerfect schopen zvládnout zátěž a firma proto byla nucena rozpustit partnerství a začít hledat novou hostingovou společnost, která bude nabízet kvalitní služby pro jejich potřeby. Naštěstí nemuseli nejspíše hledat dlouho, jelikož oficiální servery jsou už nyní ve stavu online a hráči se mohou opět přihlásit k jednomu z 12 000 soukromě provozovaných serverů. 

20170207200816_1.jpg

Tým pracující na Conan Exiles by se měl rozdělit na dvě skupiny. První skupina se bude zabývat opravováním problémů a optimalizací samotné hry a výkonu. Druhý tým bude mít na starost nové herní funkce a obsah, což je dle našeho názorů celkem logickým tahem. Conan Exiles je aktuálně dostupný pouze pro PC, avšak Xbox One hráči by se měli dočkat už jaře a s platformou PS4 se zatím počítá později v průběhu roku. 

Váš názor Další článek: CG trailer na rubačku Martyr ze světa Warhammeru připomíná alfatest

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,