V Red Dragonu zavládlo stanné právo

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 6

Diskuze k článku

Wittman  |  28. 02. 2005 15:45

Chtel bych autora clanku upozornit ze podavani nepresnych a nepravdivych informaci je neeticke. Ja jako imperator zminene Drone Nemesis prohlasuji ze jsme pouze vyuzili existujici pravidla a o zadnem zneuziti nemuze byt rec. Tim jsme chteli poukazat co se da s takovymi pravidly delat a najednou je z toho velky poprask. Situace je s administratory hry jiz davno vyresena a hraci budou o tomto reseni informovani. Jako podporu sveho tvrzeni pridavam vyjadreni admina hry. Rad bych tedy videl minimalne opravu clanku, v lepsim pripade omluvu.

Wittman, imperator Drone Nemesis

Vyjadreni administratora hry :





Frost « (Administrators)
[15:43:27 - Fórum]
28.2. 0:30:19 * Este sem zkopiruju prispevek z impskyho, kterej tam brzo zapadne. Tyka se reakci na prispevky, kde vsichni alibisticky prohlasuji, ze Droni si svacili multaky a ze se za to maji smazat.

Hladová_Bažina: no vidim, ze je to asi marny vysvetlovat. Ale bohuzel Droni svacili svy spojence (nebylo tam jediny logovani do neregistrovanyho multaka apod.) Ja moc dobre vim, co je to svaceni multigubu. Mazal sem za to posledni veky.
To co udelali Droni bylo stejny svaceni, jako to udelala kupa alianci (a zejmena stavitelu PPS) minuly veky (prikladu by slo napsat desitky). Takovi Statlari si pred par vekama nasvacili naprosto stejnym zpusobem ke konci veku 500k uzemi a taky se pospojovali. Chtel sem je za to tehdy smazat, ale hraci se postavili proti mne, ze pry na to nemam pravo. Tehdy sem dal anketu, jestli se smi svacit spojenci a skoncila drtive proti mne. Od te doby se to tedy mohlo delat legalne.
To tehdejsi rozhodnuti velke vetsiny hracu realne privodilo dnesni situaci. Je mne jasny, ze dneska uz se nikdo k tomu svymu hlasovani hlasit nebude (75% lidi bylo tehdy pro). Nikdo z vas se nebude hlasit k tomu, ze to Dronum vlastne sam povolil. Najednou vsichni budou tvrdit, ze oni s tim nic spolecnyho nemeli.

To nase dnesni rozhodnuti o zmene pravidel hry je predevsim o tom, ze sme anulovali tohle hracsky povoleni svaceni spojencu a jako admini rozhodli, ze se to od ted zakazuje.

 |   |  Odpovědět
Petr Kolář  |  28. 02. 2005 17:12

Oprava článku byla provedena i s omluvou. Většina lidí by pochopila, že před update vyznívala situace jednoznačně jako zneužití mulťačení, zatímco update jasně vysvětlil, že se ony entity pohybovaly v mezích pravidel. Jejich jednání se sice za etické označit jistě nedá, ale o zneužití se nejednalo. Veškeré informace v článku se zakládaly a průběžně zakládají na dostupných zprávách ze hry.

 |   |  Odpovědět
Frost  |  28. 02. 2005 12:30

Bylo by docela dobry dopsat vsechny veci okolo. Tedy, ze admini ziskali nova prava zasahovat do hry. A ze se je taky chystaji pouzit. A to dokonce prave i proti Drone Nemesis. To, ze maji zatim svoje akry je jen docasnej stav. Konecny rozhodnuti padne ve stredu a da se predpokladat, ze jim velka vetsina akru bude odebrana (prave s odkazem na pravo adminu zasahnout do hry kdyz to uznaji za potrebne pro jeji prubeh).

admin Frost

 |   |  Odpovědět
Petr Kolář  |  28. 02. 2005 13:56

Ve chvíli, kdy novinka vznikala, nebylo toto známo. Kdyz jsi se konecne po pulnoci objevil na imperátorském fóru a uvedl to na jinou míru, tak už byl článek venku.
Navíc, pokud se nepletu, tak jsem uvedl i nová práva adminů ("zřídili administrátoři absolutní právo libovolně nakládat s gubernáty hráčů "pokud to uzna za vhodne pro beh hry."")
Pokud se tyka docasnosti, tak o tom se zminujes az Ty a to ještě jako o pravděpodobné. Palidi je stále hlavním adminem a drží se svého rozhodnutí.
Každopádně jsem rád i za Tvůj náhled zde, je vidět, že ne všichni administrátoři smýšlejí stejně proti hráčům.

 |   |  Odpovědět
Martin Urbánek  |  27. 02. 2005 22:12

 

   Administrator teto hry je bud hloupy, a nebo umyslne neuvedl problemy, ktere s tim vznikaji. Pokud ma aliance v teto hre napriklad vetsi rozlohu, tak velice rychle pribyva mnozstvi vedy a tim padem ikdyz nebude zasahoévat do hry ziska takovy naskok, ze jiz nebude k porazi ani od mirne vetsi aliance.

   Penize chtit vratit nebudu, zas tolik to neni, jen me mrzi, ze prijdu o zabavu asi na 3, 4 mesice, o zabavu, na kterou jsem se tesil.

 |   |  Odpovědět
Pepa Štangrštengr  |  27. 02. 2005 21:48

Zdravim,hru RD2 jiz hraji nekolik let a ted sem hluboce znechucen jak pristupem nekterych hracu,tak autoru.Za tu dobu,co hraji,sem obdobnou situaci jeste nezazil.Urcita skupina lidi,nazyvajici se Drone Forces, si "vysvacila" sve guby a vytvorili tak nekolikrat vetsi alianci = praktycky neznicitelnou,pricemz vyuzili diry v pravidlech.Aliance byla smazana,jelikoz by zkazila hru vsem ostatnim hracum na serveru ale ouha,dnes se zase objevila!?A vysvetleni!Ze tato aliance nebude zasahovat do hry...to mi pripada hodne ubohe a vrha spatny stin na tuto hru.Zdaleka vsecko neni jeste osetrene aby nemohli NIJAK ovlivnovat hru ale jde o princip,protoze to vypada,ze si tito lide mohou delat co chteji.Kdyz prijde napriklad novi hrac na RD2 a zepta se jak je mozne,ze jedna z alianci je tak vysoko!?Co mu ma rozumny clovek rici!?Ze tato aliance si navzajem vysvacila vlastni cleny a slibila autorum ze nic nebude delat,ze bude jen tak.Heh,to je jako kdyby prislo milionove vojsko na valecne pole,kde se stretavaly vojska statisicova a reklo,ze se ucastnit nebude a ze je v podstate neskodne.Tot muj nazor,sem hluboce znechucen nastalou situaci,stejne jako desitky,mozna stovky dalsich :(((

SaTan

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor