V. ročník Mistrovství ČR v bojovkách na Playstation2

Znáte ten pocit, že někde tam venku na vás něco čeká a vy nevíte co to je, ale toužíte toho dosáhnout? A zažíváte jej při hraní bojovek? Pokud ano, je zde akce určená přesně pro vás: pátý ročník Mistrovství ČR v bojovkách na PS2 se blíží, ale místa pro další účastníky stále jsou! A i vy jste srdečně zváni.

Letos na začátku letních prázdnin dojde, stejně jako předchozích tří letech, k události, při níž se tep nejednoho bojovně naladěného srdce zrychlí. Z nutkavého nepojmenovatelného pocitu se hráči dají do pohybu. Vyrazí, aby se sešli všichni na jednom na předem dohodnutém bitevním poli. Tam zjistí, že hlas, který je povolal, všechny spojuje i rozděluje, je jejich touha po vítězství. Touha zjistit, kdo je ten nejlepší...

Říkají vám něco tituly jako Tekken, Virtua Fighter, Mortal Kombat, Soul Calibur, Guilty Gear a další? A máte pocit, že jste mistrem v ovládání libovolné z postav některém z nich? Čtěte dále, ať naleznete svůj osud, k jehož naplnění jste byli stvořeni.

  

Virtua Fighter 4

Již 5 let organizují hráči sdružení na webu http://tekken.doupe.cz/ menší či větší turnajové akce zaměřené na konzolové bojovky. ostatně, o tom, jak vypadal loňský ročník, si můžete přečíst zde. Největší akce, Mistrovství ČR v bojovkách, se vždy koná první prázdninový víkend a stejně tomu bude i tento rok.

 

Tekken 5

Letošní mistrovství ČR v bojovkách na PS2 s názvem GeorgeTown Open 2006 se bude konat v Jirkově v termínu 30.6.-3.7.2006. Turnajový harmonogram bude vytvořen dle zájmu hráčů o bojovky:

  • Virtua Fighter 4 Evolution
  • Soul Calibur 3
  • Tekken 5
  • Tekken Tag
  • Tekken Tag Pair Play
  • Tekken 4
  • Mortal Kombat Deception
  • Guilty Gear XX 2 #reload
  • Dead or Alive 4 (xbox)
  • Dead or Alive 2
  • Capcom vs SNK 2

Celá akce se bude tradičně konat nonstop, což znamená, že mimo turnajová klání se můžete neomezeně oddávat přátelským zápasům s ostatními účastniky.

  

Mortal Kombat Deception

Připomněl bych, že již od svého prvního ročníku je akce vždy mezinárodní a že nás v minulosti již navštívili v hojném počtu hráči z Polska, Rakouska a jednou se zúčastnil i tehdejší mistr Evropy v Tekkenu 4 z Řecka. Samozřejme i letos rozešleme pozvánky do zahraničí, aby byl turnaj opět na vysoké úrovni a aby se hráči měli možnost setkat se skutečnými esy.

  

Dead or Alive 2

Spát lze na místě na zemi zdarma, je potřeba si donést jen vlastní spacák. Pro tyto účely bude v průběhu akce vyčleněna jedna menší místnost. Bohužel letos nebude k dispozici koupelna ani sprchový kout. Jídlo v podobě guláše, párků, baget, utopenců, tlačenky, pizzy apod. bude rovněž k dispozici na místě.

  

Soul Calibur 3

Další podrobnosti s registračním formulářem najdete na výše uvedených hostovaných stránkách nebo na přímém linku http://tekken.virt.cz/. Zaregistrované hráče budeme po té e-mailem průběžně informovat o dalších podrobnostech spojených s přípravou akce.

Turnaje spolupořádají:

Český Tekkenstránky české Tekken komunityhttp://tekken.doupe.cz/
Virtua Fighter Klub - stránky české Virtua Fighter komunityhttp://virtuafighter.doupe.cz/
Czech MKstránky české Mortal Kombat komunity - http://mortalkombat.doupe.cz/

Váš názor Další článek: Proti narkomafii v El Matador

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,