V utajení proti Hitlerovi

A Stroke of Fate je adventura s detektivním příběhem, v němž se podíváte do čtyřicátých let minulého století, tedy, jak jste už určitě pochopili, do druhé světové války. Ale tentokrát má být historie trošku jiná, přičemž se o to postaráte vy samotní. Spojenecké velení po vás požaduje zabít nacistického vůdce Adolfa Hitlera.

Nicméně führer je jako nejdůležitější osoba Německa dobře střežen vojáky, kteří by pro něj šli klidně i do pekla. Dostat vás do společnosti jeho blízkých spolupracovníků nebyla žádná legrace a když svým nepřátelům dáte byť i sebemenší záminku k odhalení, moc dobré vyhlídky vám z toho nevzejdou. Díky bohu alespoň za špičkový špionážní výcvik, jímž jste prošli. Ty ale samy o sobě na slídivé gestapo nezneškodní, na to bude potřeba, abyste i vy přispěli svou troškou do mlýna.

Nadějně působí i fakt, že se během své mise podíváte do autentických míst a setkáte se s historicky známými osobnosti. Kromě Hitlera například s Goebbelsem, Himmlerem nebo Mullerem. Potěší i grafika, která je provedena v detailním trojrozměrném hávu. Ruský tým Akella vyvíjející hru nedávno stanovil datum vydání na konec letošního roku.

AStrokeOfFate_048.jpg AStrokeOfFate_049.jpg
AStrokeOfFate_050.jpg AStrokeOfFate_051.jpg
AStrokeOfFate_053.jpg AStrokeOfFate_054.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Adventury
Výrobce: Akella
Diskuze (1) Další článek: Galerie: ShellShock 2: Blood Trails

Témata článku: , , , , ,