Valve: Blbci by měli platit více

Gabe Newell, šéf studia Valve, by v budoucnosti rád viděl systém, ve kterém by různé skupiny hráčů platily různé poplatky. Vše by se podle měj mělo odvíjet od vašeho vztahu ke komunitě - a od vztahu komunity k vám.

"Videoherní průmysl má tenhle špatný model, ve kterém všichni platí stejnou cenu," řekl Newell v rozhovoru pro Develop. "Je to něco, co bychom v budoucnosti v rámci naší filozofie chtěli vylepšit."

"Příkladem mohou být - a je to něco, co bychom jako herní trh měli brát lépe na zřetel - platby podle toho, jak zábavné je hraní s určitým zákazníkem. Když se někteří lidé připojí na server, chce s nimi hrát tuna dalších."

"Někteří zase donutí ostatní ze hry odejít. Měli bychom mít způsob, jak toto zachytit. Měli bychom mít způsob, jak odměnit hráče, kteří jsou pro komunitu přínosem."

"V praxi by tedy měl oblíbený člověk za své chování v Team Fortress 2 dostat Dota 2 zdarma. Na druhou stranu, opravdový blbec, i když by mohl hrát, by měl za hru zaplatit plnou cenu a také by měl zaplatit další stovku dolarů, pokud by chtěl voice chat."

Zdroj: Develop
Diskuze (16) Další článek: 3DS se neprodává podle očekávání

Témata článku: , , , ,