Valve kutí něco jiného než FPS

Digital Interactive Entertainment Conference pořádaná v japonském Kyotu byla akce plná známých jmen z herního byznysu prozrazujících zajímavé informace. Jednu takovou přinesl Robin Walker, design manager ze společnosti Valve. Pokud náhodou netušíte, kdo Valve jsou, vězte, že mají na svědomí jednu z nejlepších FPS všech dob, Half-Life a její loni vydané pokračování, Half-Life 2. Nyní to vypadá, že další jejich projekt nebude FPS.

* Další hra od Valve vypadat jako HF2: Lost Coast asi nebude *

Walker prohlásil, že v současnosti pracují na "kooperativních budovacích hrách." Uvedl příklad: "budování něčeho, jako je vesmírná loď či stroj s lidmi online, místo střílení a vzájemného vraždění." Tím si rozhodně získal naši pozornost a budeme bedlivě sledovat, co nám Valve hodlají naservírovat. Přečtěte si i další zajímavé informace z Digital Interactive Entertainment Conference od Shigeru Miyamota (ředitel Nintenda) a Nolana Bushnella (zakladatel Atari)

Doupě komentuje: Budování vesmírné lodi online? Zní to jako výborný nápad, pokud se přidá ještě výborný engine Source, mohlo by se jednat opravdu o jedinečnou a zábavnou hru. Uvidíme, jak se Valve bude dařit mimo jejich primární pole a na výsledek se rozhodně těšíme. Zatím jim musíme držet palce, ať se dílo poddaří.

Zdroj: IGN

Váš názor Další článek: Rumble Roses XX - bojujeme next-gen

Témata článku: , , , , , ,