Valve ukáže prototyp brýlí virtuální reality již v lednu

Virtuální realita se pomalu ale jistě blíží na dosah běžnému uživateli a zkouší ji všichni. První střípky a prototypy se postupně ukazovaly tento rok a začátkem příštího roku si již někteří budou moci prototyp vyzkoušet.

Valve totiž poodkrylo program své konference Steam Dev Days. Jednotlivé přednášky s popisy ukazují, že by Valve mělo poprvé ukázat veřejnosti svůj prototyp VR.

Úvodní slovo dostane Mike Abrash, vývojář z Valve, který popíše dva uplynulé roky s vývojem VR. Ve zkratce mluví o tom, že hardware bude během několika let cenově dostupný a již nyní se dají tvořit prototypy, které jsou schopny ohromujících zážitků. Druhá část se bude zabírat tím, co je vlastně hardwarem VR. Na závěr bude vybráno náhodně několik účastníku, kteří s budou moci prototyp vyzkoušet.

Druhá diskuze s názvem „VR and Steam“ poběží v režii Joe Ludwiga coby dalšího vývojáře z Valve. Jeho přednáška se bude točit kolem dalších plánů Valve, propagace VR, budoucnosti Steamu a nesmíme zapomenout ani na VR a Steam společně.

Valve svůj prototyp brýlí virtuální reality již připravuje delší dobu, ale až nyní to vypadá, že přišla pravá chvíle seznámit veřejnost s touto novou technologií. Těšíte se na první „uzavřené brýle“?

Váš názor Další článek: Známe nominace na ceny VGX 2013: kdo vyhraje?

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,