Valve začne testovat domácí streamování her, registrujte se do betatestu

Steam Box od Valve je velmi očekávaným zbožím. Jednou ze zajímavých služeb, které obohatí zařízení v obýváku, bude i služba Steam In-Home Streaming. Ta dokáže streamovat hry skrze vaši domácí síť.

Vše je však v raném stádiu vývoje a Valve streamování teprve bude testovat, betatest započne během několika měsíců. A co vlastně In-Home Streaming znamená? Jednoduše dostanete možnost spustit na jiných domácích zařízeních (např. Steam Boxu) hru, která neběží nativně na Linuxu, ale například na PC s Windows. Vše napříč vaší domácí síti.

Ačkoliv testování začne až koncem roku, přihlásit se do něj můžete již nyní skrze skupinu na Steamu. Z této hordy lidí si pak Valve vybere ty, kteří se budou testu účastnit. „Účastnící betatestu budou náhodně vybráni. Proto se přidejte a čekejte na další detaily," popisuje situaci Valve.

Kromě testování budete mít možnost diskutovat přímo s vývojáři a radit jim, jak stream vylepšit. Osobně si myslím, že pokud streamování poběží bez problémů, budou mít next-gen konzole silného soupeře navíc.

Diskuze (1) Další článek: Thor: The Dark World – když se Thor neovládá (mobilní recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,