Vampire The Masquerade: Swansong je další upírské RPG. Vyjde v příštím roce

Svět World of Darkness odhaluje svůj další herní přírůstek. Kromě pokračování Bloodlines se můžete těšit na RPG od studia Big Bad Wolf.

O vývoji Swansongu už nějaký ten pátek víme, ale stále bylo záhadou, co bude tento titul vlastně zač. Během včerejší prezentace Nacon Connect na něj také konečně došla řada. Můžete se těšit na temné příběhové RPG, ve které se podíváme do Bostonu. 

Zdejší upírská komunita je již tradičně rozdělena podle jejích úmyslů. Camarilla si stále stojí za svými tradicemi maškarády, ale najdou se i tací, kteří s nimi nesouhlasí. Vy se zapojíte do pokusu o převrat, který má skončit náhradou staré krve ve vedení celé komunity. 

Zajímavé je, že nebudeme hrát jen za jednu postavu. Chopíme se celkem tří upírů z rozdílných klanů, takže jejich schopnosti se mohou výrazně lišit. Vzhledem k tomu, že je to RPG, tak je nadále ještě budeme sami rozvíjet.

Trochu zamrzí, že jsme dostali trailer bez jediné ukázky přímo z hraní. To se každopádně s přiblížením k datu vydání určitě změní. Swansong se chystá na příští rok pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Nintendo Switch. Na PC ho pak najdete jen v Epic Storu. 

Váš názor Další článek: Do Dark Souls 3 si nyní můžete díky modifikaci vzít samopal

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,