Vánoce a redakce Doupěte

Zajímalo vás někdy, jaké jsou Vánoce herních redaktorů? Jak je tráví ti, kteří pro vás připravují každodenní vydání Doupěte? A co více či méně pěkného přejí svým čtenářům? Přesně na tyto otázky vám odpoví následující článek.

V posledním předvánočnám týdnu jsme se kmenových redaktorů Doupěte zeptali, na dvě otázky - "Jak trávíš Vánoce?" a "Co bys popřál čtenářům pod stromeček?". A jejich odpovědi, sepsané uprostřed nákupů posledních dárků, nošení stromečků, pečení cukroví a dopisování posledních předvánočních článků vám nyní přinášíme.

Martin Boček, šéfredaktor

Jak trávíš Vánoce? Vánoce? Ty trávím, jako asi každý, s rodinou. Pěkně v klidu, doma, navíc v posledních letech i bez počítače; tedy alespoň Štědrý den. Spousta dobrého cukroví, spousta výborného jídla, nějaká ta pohádka v televizi, návštěva Půlnoční mše a procházka po lese nebo třeba po betlémech - to je ten pravý balzám na duši, kdy si člověk říká, že to šílenství při přípravách za to stálo...
Co bys popřál čtenářům pod stromeček? Hmm... Asi hlavně spoustu vánočního klidu a pohody, a hlavně - štěstí. A z těch materiálních věcí? Ať pod stromečkem kromě spousty skvělých dárků najdete alespoň jeden, který bude klidně úplně obyčejný, ale který vás opravdu, ale opravdu moc potěší.

Martin Zavřel, vedoucí konzolové sekce

Jak trávíš Vánoce? To záleží na tom, zda mám nablízku milovanou osobu, se kterou bych si mohl vánoce opravdu užít. Vzhledem k tomu, že letos tomu tak není, strávím ten den víceméně jako každý jiný volný den: přispím si, půjdu na procházku s pejskem, trochu uklidím, podívám se na nějaký film, zahraji si nějakou hru, napíšu nějaký ten článek… navíc bude snad jen odpovídání na vánoční SMS a skromná večeře plus předání hrstky praktických dárků u rodičů.
Co bys popřál čtenářům pod stromeček? Ze všeho nejvíc bych čtenářům přál zdraví, aby si mohli bez komplikací užívat všechno ostatní: štěstí, úspěch, lásku. Kromě toho bych nám všem rád popřál, aby nástup konzolí nové generace splnil vysoká očekávání a my se v novém roce dočkali ještě lepších her, než jaké přinesl rok letošní. A na závěr jedno speciální přání pro fanoušky Final Fantasy: ať nás ta dvanáctka nezklame!

Petr Kolář, vedoucí zpravodajské sekce a zástupce šéfredaktora

Jak trávíš Vánoce? Je mi to skoro až trapné, ale Vánoce trávím hezky daleko od počítače. Nejprve v kruhu rodinném se vydávám do černého srdce republiky, abych následně potrápil přejedené tělo někde pěkně na horách mezi kamarády, sněhem a dvojicí prkének s hůlkami. A pokud to nepřeženu se základem volné jízdy (je třeba být v kontaktu se svahem), budu vás po novém roce zase obveselovat výplody své choré mysli.
Co bys popřál čtenářům pod stromeček? Jéje, toho by bylo. Mimo obvyklých teplých ponožek, kterých není nikdy dost, by se jistě hodila hra dle jejich výběru, možná sem tam nějaký ten upgrade početníku, nebo raději rovnou nová konzole. Nesmíme zapomenout ani na plechovky s časem, aby bylo vůbec kdy si hru užívat. A trochu sobecky bych daroval i špetku rozumu, aby se člověk nemusel co chvíli rozčilovat nad nesmyslnými diskusemi. A pokud by tohle nevyšlo, tak aspoň trochu trpělivosti, tolerance a klidu.

Karel Kališ, zástupce vedoucího konzolové sekce

Jak trávíš Vánoce? Jako tradičně trávím Vánoce v rodinném kruhu. Pak navštívím kamarády, s kterými nebyl čas během roku pořádně poklábosit, ale hlavně si udělám čas a přečtu si všechny knihy, zhlédnu filmu a zahraji hry, ne které se dřív nedostalo. Ve zbytku času se budu jen tak koukat z okna a pozorovat sníh, protože ho mám rád, ale nesnáším zimu. A že u nás na Vysočině máme obojího moc. :)
Co bys popřál čtenářům pod stromeček? Ať už najdou pod stromečkem cokoliv, vždy by si měli uvědomit, že na ně někdo myslí, má je rád a už to je dárek, který nahradí všechny ostatní. Ale z herního hlediska jim přeji co nejvíc těch super her, příslušenství, nových konzolí a vůbec všeho, kvůli čemu zbožňují tento druh zábavy tak, jako my v Doupěti. A samozřejmě, ať si Vánoční pohodu ve zdraví užijí a přežijí.

David Sláma, zpravodajská sekce

Jak trávíš Vánoce? Vánoční svátky jsou pro mě zvláštním obdobím, kdy se nechávám zmítat mezi romantickou atmosférou příjemných posezení s přáteli a rodinou a konzumem v podobě zběsilého shánění dárků, letos převážně svých, abych vůbec něco dostal - patrně jsem zlobil. Tento rok navíc existuje jedna osůbka, bez níž svátky prožít nechci, a tak se budu věnovat především a hlavně jí.
Co bys popřál čtenářům pod stromeček? Nemůžu než citovat přání jedné mé kamarádky, která mi v rámci akce "Tekutý Kapřík" popřála, ať se mi kosti z kapra pěkně obalí bramborovým salátem a v mém hrdle se mi splní všechna tajná přání. Pravděpodobně jde o volný překlad oblíbeného "Meri XMas end hepi Ňů Jír".

Alan Jarrar, PC sekce

Jak trávíš Vánoce? V klasickém stylu, jak jsem zvyklý již několik let. 23.12. se nese ve znamení večerního posezení s přáteli nad sklenkou kávy či piva – tedy nad jedem dle chuti. Na Štědrý den si přivstanu, zajedu do nedalekých Soběšic na procházku lesem, u čehož nemůže chybět discman s příjemnou hudbou a doutník. Odpoledne trávím s dobrým filmem či seriálem Červený trpaslík, následuje rodinné posezení, kapr, bramborový salát a sklenka červeného. Příjemné klišé.
Co bys popřál čtenářům pod stromeček? Především přeji zdraví, klid a hodně trpělivosti při budování životních cílů a hodnot. A také naplnění všech materiálních tužeb.

Šťastné a veselé prožití zbytku Vánočních svátků vám přeje celá redakce Doupě.cz

Váš názor Další článek: Nová mega: Vánoční nadílka

Témata článku: , , , , , ,