Vánoce na sněhu: Tipy na nejlepší herní světy s bílou nadílkou

Vánoce a sníh patří neodmyslitelně k sobě. Ne vždy se ale na Štědrý den zadaří a sněhová pokrývka je k nenalezení. Naštěstí si Vánoce v bílém můžete udělat alespoň díky některým virtuálním světům.

Red Dead Redemption

Zprvu byste na divokém západě sněhovou pokrývku nejspíš neočekávali. Red Dead Redemption 2 ale v tomhle ohledu překvapí hned ze začátku. Během prvních pár hodin se projdete skrz nádherně zasněženou krajinou, která patří mezi ty nejlépe zpracované, jaké můžete v herních světech najít.  

red4.jpg

Nejen hlavní postava, ale i koně a zvířata za sebou zanechávají stopy. Při lovu vám pak pomohou krvavé stopy zraněných obyvatel lesa, které jsou ve sněhu velmi dobře viditelné. Ne, že by na běžném povrchu nebyly, ale v tomhle případě zkrátka bijí do očí. 

Vývojáři mysleli i na takové detaily jako je ohýbání větví stromů pod tíhou napadaného sněhu. To všechno si teď můžete konečně vychutnat i na PC. Rockstar se sice stále nevypořádat se všemi technickými problémy, které Red Dead na této platformě má, ale po posledním patchi se to výrazně zlepšilo.  

Red Dead Redemption 2 je navíc dostupné už i skrz Steam. V tomto případě je ale docela jedno, jestli použijete tento obchod nebo Epic Games Store, protože ve finále se hra stejně spustí přes Rockstar Games Launcher. 

Diskuze (5) Další článek: 35 nejlepších her roku 2019: podrobný přehled hitů, co si musíte zahrát

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,