Vánoční nabídka Playstationu vás provede nejlákavějšími hrami platformy

Odskočte si na nějakou tu slevičku.

Společnost Sony dnes představuje vánoční nabídku PlayStation slev na vybrané herní tituly. Zvýhodněné ceny platí od dnešního dne do 24. prosince nebo do vyprodání zásob. Kompletní nabídka zahrnuje více než šedesát her, od těch nejnovějších po legendární herní klasiky a VR tituly. Vše si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách.

Skvělým dárkem tak mohou být kritiky chválené tituly pro PS5 konzoli jako je například Ratchet & Clank: Rift Apart za 1 199 Kč, Marvel’s Spider-Man Miles Morales (PS5) za 999 Kč nebo Demon’s Souls, také s cenovkou 999 Kč. Fanoušky Death Stranding potěší Director’s Cut verze této hry pro PS5 za 999 Kč. Milovníky japonské kultury a samurajského období potěší Ghost of Tsushima Director’s Cut pro konzole PS5 i PS4 za 1 199 Kč.

PS _ Xmass _ 12_2021_CZ_(1_1) _ TIER1__01.png

Naladit se na nadcházející pokračování oblíbených sérií, případně dohnat herní resty, mohou fanoušci s nabídkou z kolekce PlayStation HITS, ve které se nachází například God of War, Gran Turismo Sport či Horizon Zero Dawn. Tyto a další herní tituly z nabídky Playstation HITS jsou ve vánoční nabídce za 249 Kč.

Hledáte zábavu pro silvestrovské oslavy s přáteli? Pořiďte si některou z herních pecek pro více hráčů v podobě Playlink titulů. Ke hraní nepotřebujete další ovladače, stačí na své mobilní telefony nainstalovat příslušnou aplikaci. Zpestřete si tak čekání na nový rok třeba zábavnými kvízy Knowledge is Power, skákáním v Chimparty nebo detektivkou Hidden Agenda. Všechny Playlink párty hry jsou aktuálně dostupné za jednotnou cenu 199 Kč.

Zdroj: TZ

Diskuze (4) Další článek: Týmovka Suicide Squad se konečně ukazuje v prvních záběrech ze hry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,