Vaše osobní vesmírná loď. Herní kokpit od Cooler Masteru spojuje luxus a hromadu technologií

Na veletrhu CES se ukázaly všemožné novinky. Cooler Master na tento ročník přivezl své vybavení pro pohodlí hráčů. Vedle klasických stolů a křesel na první pohled zaujmou hlavně jejich herní kokpity. Orb X, který je v naší galerii na prvním místě, má zajistit dokonalý prostor pro práci i hraní. Má polouzavřenou konstrukci, díky které se má vaše vnímání zvuku a obrazu posunout na novou úroveň. Zároveň ho pohání motorová kopule, můžete si k němu přidělat 3 monitory a o reproduktory se starat nemusíte. Ty jsou zabudované přímo v konstrukci. 

Cooler_Master_DynX.jpg
Kokpit Dyn X

Synk X pak na první pohled vypadá jako klasické herní křeslo. Také má ale pár vychytávek, které u ledajaké židle nenajdete. Můžete si přenášet vibrace a zpětnou vazbu přímo do křesla podle toho, co se zrovna děje na obrazovce. Pokud ale holdujete hlavně hraní závodních her, více určitě zaujme kokpit Dyn X. Díky jeho konstrukci si máte během hraní připadat, že skutečně jste na místě závodního jezdce.

I když si to všechno určitě zájemce najde, nám přijde nejpoužitelnější stůl GD160 ARGB. Jak už jeho název napovídá, může svítit všemi barvami duhy, jako každý druhý kousek dnešního herního hardwaru. Kvůli tomu bychom ho ale nepořizovali. Možnosti nastavení výšky díky duálnímu motoru už ale zní lépe. S rozměry 130 x 65 cm by měl na hraní či kancelářskou práci stačit bez problému. Bordeláři jako já ale nejspíš problém s místem budou mít tak jako tak. S nosností 100 kg navíc není problém si na stůl naskládat potřebné množství monitorů. 

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Sylas z League of Legends má dostat vlastní hru. Předčasně ji prozradil korejský rating

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,