Ve Falloutu 76 nepůjde cílit na hráče atomovou bombou

Podle Bethesdy nebude možné zacílit atomovou bombou na hráče a ti, kdo budou v zóně výbuchu dostanou varování předem.

Hodně hráčů mělo při oznámení Falloutu 76 obavy právě z atomových bomb a jejich zneužívání. Bethesda však potvrdila, že tyto bomby nebude možné cílit na hráče a když už ji vypustíte, všichni, koho by bomba moha zasáhnout dostanou varování předem.

"Když na vás poletí atomovka, dozvíte se to předem. Takže tam můžete stát, koukat a neudělat nic pro přežití, nebo můžete vzít nohy na ramena a zachránit si krk," říká senior vice prezident Bethesdy Pete Hines.

Vypustit tuhle ničivou spoušť navíc nebude žádná hračka. Nejen, že to bude váš poslední cíl, ale hlavně budete muset najít také kódy k bombě, než ji budete moci odpálit. Jakmile to uděláte, flora a fauna v oblasti dopadu se změní. Nepřátelé budou mít výrazně vyšší úroveň a s ní budou spojené také lepší odměny za jejich likvidaci. 

Kromě odpálení bomby budete potřebovat kódy i na vstup do bunkru. Takže pokud jste počítali s tím, že v nejhorším prostě nakráčíte do nejbližšího krytu a bude vyhráno, budete si muset hledat plán B.

"Abyste získali kód, budete prvně muset hledat jeho jednotlivé části. Budete muset získat kód, dojít na dané místo a tam ho zadat. Rozhodně nebudete moci jen tak přijít a otevřít si každé dveře," ujišťuje Hines.

Fallout 76 nás pošle do svojí post-apokalyptické přírody už 14. listopadu na PC, Xboxu One a PS4.

Váš názor Další článek: Na Steamu odstartovala letní slevová akce, držte si peněženky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,