Ve Star Wars: Battlefront II vám odemčení obsahu zabere tisíce hodin

EA se snaží přizpůsobit Battlefront fanouškům co nejvíce, stále to ale vypadá, že nám odemykání nového obsahu nějaký ten čas zabere.

 

Battlefront II se ještě ani nestihl ohřát v obchodech a už fanouškovská základna řeší lootboxy, přehnané mikrotransakce a celou řadu dalších nepříjemností. DICE sice slibuje, že se tomu bude nadále věnovat a upravovat systém tak, aby vyhovoval všem. To ale nemění nic na faktu, že se pro přístup k většině obsahu budete muset opravdu zapotit. Minimálně pokud budete chtít hrát férově a bez dalších příplatků.

Podle jednoho z hráčů, který propočítal herní matematiku a veškerý odemykatelný obsah, by nám mělo zabrat přibližně 4528 hodin na odemčení všeho. Nebo do hry nasázíte ještě 2100 dolarů pro odemčení kompletního obsahu.

Dotyčný ostatně poskytl kompletní přehled veškerého svého "počítání", takže se můžete přesvědčit sami. Samozřejmě musíme podotknout, že nic z toho nebylo oficiálně potvrzeno, podle výpočtů ale čísla odpovídají a dávají smysl. Připravte se tedy na pořádný grind. Nebo tučnou peněženku.

Diskuze (1) Další článek: Wild West Online je v předběžném přístupu, ochutnejte divoký západ

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,