Ve vývoji je další díl populární stíhačkové série Ace Combat

Po dlouhé odmlce se hodlá vrátit kultovní Ace Combat. Nebude však zcela z rukou původních tvůrců.

Už je to dlouho, co jsme dostali poslední díl akčního dovádění v oblacích jménem Ace Combat a tvůrci nyní na oslavu 25 let série oznamují zbrusu nový díl, na kterém se již začalo pracovat. Bohužel novinka nebude přímo vyvíjena v původním studiu Project Aces. O vývoj se postará studio ILCA, které má na triku např. Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl. 

Nejde však rozhodně o nováčky, studio pomáhalo s prostředím a filmečky pro hru Ace Combat 7: Skies Unknown a pracovalo i na dalších hitech jako Dragon Quest a Metal Gear Rising. O kvalitu bychom se tak bát neměli. Project Aces navíc bude celý vývoj sledovat a navádět správným směrem. 

"Tým ze studia Project Aces se samozřejmě bude i nadále podílet na vývoji nového titulu. Když teď ale slavíme 25 let existence značky a více jak 3 miliony prodaných kusů, chápeme, že máme fanoušky s pestrou škálou chutí a potřeb. Náš malý tým už to sám jednoduše nezvládne ukočírovat a proto jsme našli skvělé partnerství, které nám pomůže posunout sérii na novou úroveň," nechal se slyšet Kazutoki Kono, producent série. 

Váš názor Další článek: Call of Duty: Vanguard oficiálně představeno. Nechybí kampaň, multiplayer ani zombíci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,