Ve vývoji je Free2Play MMO ze světa Pána prstenů

Máš moji klávesnici. A moji myš. A můj monitor.

Pán prstenů si od herního světa moc nevydechne. Jenom se trošku zaprášilo Shadow of War a už se chystá další velký projekt. Tentokrát dokonce zdarma hratelné MMO RPG. 

MMO s vůní AAA hry

Podle dostupných informací by se hra měla dostat na konzole PC a její podpora by neměla být vůbec malá. Naopak by se měla být schopná rovnat klasickým AAA titulům. Mají se v ní objevit různá stvoření, lidé země, které fanoušci ještě nikdy neviděli. Děj nového MMO se bude odehrávat ještě dávno před tím, než se Frodo vydal na cestu za zničením Jednoho prstenu. 

Vývoj má na starosti zatím utajované studio. Iniciace vývoje hry je ale prý podpořená především znovuoživením značky Pána prstenů. Tím je pravděpodobně myšlen návrat Pána prstenů mezi diváky, a to díky Amazon Studios a jejich adaptaci, která se má do světa podívat v roce 2021. 

"Je to skvělá příležitost, jak pracovat s Middle-earth Enterprises a vytvořit úplně novou zkušenost pro milovníky tohoto velikána fantasy," řekl prezident Athlon Games, Dave Miller.

Na datum vydání tohoto MMO si ještě počkáme, ale konečně se budeme moci ponořit do děje toho největšího fantasy světa všech dob. Bude to stát za to?

Váš názor Další článek: Battle Royale z Call of Duty: Black Ops 4 v plnohodnotném traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,