Ve Wild Hearts spoutáme rozzuřená monstra. EA a Koei Tecmo společně připravují lovecké RPG

Program EA Originals nekončí. Tentokrát z něj vzejde nová značka Koei Tecmo.

Série Monter Hunter je docela ojedinělá záležitost. Možná, že se ale chystá její konkurence. Koei Tecmo společně s EA představilo Wild Hearts, které stojí na velmi podobných základech. Zvířata zdejšího světa inspirovaného feudálním Japonskem kdysi byla klidnými stvořeními, ale to už dnes neplatí. Svojí zuřivostí ničí rovnováhu světa a vy se jim musíte postavit, aby opět zavládl klid.

Každé monstrum se vyvíjelo podle toho, ve kterém prostředí žije. Na zasněžených pláních tak najdete ledového vlka. V teplejších oblastech pak nechybí lávová opice. Postavíte se proti nim nejen s klasickými zbraněmi jako jsou meče nebo luky. V prvním traileru je jasně vidět, že lovci budou moci používat velké bomby a stavět si věžičky s rozmanitými funkcemi, které jim pomohou získat taktickou výhodu. Do akce se očividně budeme moci pustit i v kooperaci.

Wild Hearts z prvních záběrů nevypadají špatně a uznáváme, že by Monster Hunter potřeboval obstojnou konkurenci. Obzvlášť nyní je pro ni výborná příležitost, protože zatím žádný z dílů nevyšel na současnou generaci konzolí, pokud tedy nepočítáme zpětnou kompatibilitu. Vydání je plánované na 17. února 2023 pro PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X, ale v dnešní době odkladů bychom to nebrali jako samozřejmost.

Zdroj: EA

Váš názor Další článek: Jaké hry vyjdou v říjnu 2022: Call of Duty, Bayonetta 3, NHL 23, Gotham Knights a další

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,