Věděli jste o této vychytávce pro PS4? Skryté trofeje lze zobrazit

Sem tam se i těm nejprotřelejším hráčům stane, že narazí na něco, co je vůbec nenapadlo hledat. Teď velkou část hráčského světa překvapila "novinka" z roku 2016.

Některé funkce PlayStationu i ostatních platforem bývají tak ukryté, že si jich většina hráčů vůbec nevšimne. Mezi jednu z nich patří možnost zobrazit skryté trofeje. Funkci PlayStation přidal v roce 2016 a mnohé hráče tak zřejmě ani nenapadlo ji zkoumat, pokud už dříve zkoušeli zjistit, co udělat pro zisk skryté trofeje.

"Měl jsem PlayStation 4 pět let, ale teprve dnes jsem zjistil, že je možné zobrazit, co musíte udělat pro zisk skryté trofeje. Stačí ji rozkliknout a zmáčknout čtvereček," napsal jeden z uživatelů Redditu. Jeho příspěvek si získal více než sedmadvacet tisíc pozitivních reakcí. Toto odhalení očividně přišlo vhod mnoha hráčům, kteří se okamžitě vrhli na Twitter a přidali k dobru vtipné odpovědi na nečekané zjištění.

"Jak vám po tomto ještě můžu věřit? Co ještě skrýváte? Myslím, že potřebujeme manželskou poradnu"

"Cože?!"

"Proto byste si měli vždy číst systémové aktualizace" sděluje hráčům obrázek, který nahrál účet PlayStation UK s oznámením, že tato funkce byla přidána do systémového software v aktualizaci 4.0 z roku 2016.

Hráči na Twitteru byli prostě a jednoduše překvapení. Začali navíc přidávat i další skryté funkce, které PlayStation má. Pokud třeba zmáčknete dvakrát za sebou PS tlačítko, přepínáte mezi dvěma posledními obrazovkami, které jste měli otevřené. Můžete tak jednoduše skákat mezi chatem s kamarády a hrou. I já přiznávám, že jsem o této vychytávce nevěděl. Vy ano?

Diskuze (4) Další článek: Mortal Kombat 11 poodhaluje DLC postavu Nightwolfa

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,