Vedoucí vývoje Far Cry 3: Blood Dragon chystá nový projekt

Po úspěchu svérázného datadisku Blood Dragon k akční střílečce Far Cry 3 si ředitel projektu Dean Evans zasloužil svůj vlastní. Ubisoft na nový projekt kývl.

Evans již rekrutoval pro novinku dva vývojáře z Ubisoftu, výtvarníka Darrena Bartleyho a uměleckého ředitele se zkušenostmi z vývoje akčních stealth adventur. Projekt sám o sobě má být něčím novým a neokoukaným, prozatím se ale o něm nic nedozvíme. Jak Evans tvrdí v rozhovoru pro Polygon, jedná se o jeho projekt snů.

S touto dvojicí vývojářů jsem chtěl pracovat dlouhou dobu,“ řekl Evans. „A díky tomu, jako nakonec dopadl Blood Dragon mám velkou důvěru zhora, abych vyrazil po svých a vytvořil unikátní univerzum.

Cílová skupina, na kterou apeluji, jsou lidé, kteří hry moc rádi nemají a nepovažují se za hráče,“ pokračoval. „Je tolik způsobů, jak bychom mohli do průmyslu přitáhnout nové hráče, furt se ale všude dávají zábrany a překážky.

Evans také podotknul, abychom byli trpěliví, jelikož se ještě může klidně stát, že projekt půjde ke dnu. Pokud však vydrží, bude to prý unikátní herní počin. Rozhodně jsme zvědavi, co vymyslí.

Váš názor Další článek: TES Online nebude vyžadovat PS Plus, Xbox Live Gold však ano

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,