Veletrh FOR GAMES přinese zábavu i inspiraci pro vánoční dárky

Reklama 30. září 2022
Již desátý veletrh videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES přinese největší inspiraci pro vánoční dárky, ale i zábavu pro celou rodinu. Ve dnech 6. až 9. října se v PVA EXPO PRAHA budou prezentovat novinky ze světa herních konzolí, videoher a veškerého příslušenství.

Představí se také nejlepší hráčská špička v rámci České republiky v doprovodném programu. Oficiálními vozy veletrhu FOR GAMES jsou automobily značky FORD.

Nejen starší děti, ale také dospělí milovníci videoher a interaktivní zábavy budou mít svůj sváteční den, a to na veletrhu FOR GAMES. Akce bude i letos místem, kde se představí novinky ze světa herních konzolí, PC, hardware a to nejlepší napříč příslušenstvími všech herních platforem. Famózní bude také doprovodný program, v rámci něhož po loňském úspěšném ročníku na FOR GAMES vyvrcholí největší tuzemská esportová liga. Před tisícovkami fanoušků si změří síly česká hráčská špička.

Diváci se můžou těšit nejen na nejlepší domácí týmy v herních titulech Counter-Strike nebo Dota 2. Program se bude konat na velkolepém pódiu a přinese nezapomenutelný zážitek, slibují organizátoři Sazka eLEAGUE. Na veletrhu FOR GAMES proběhne cosplay soutěž a pro návštěvníky budou připraveny stánky s herním a filmovým merchem. Neváhejte a ještě dnes si pořiďte zvýhodněné vstupenky ZDE. Podrobnosti na www.forgames.cz.

Další článek: Horizon: Zero Dawn má dostat remaster pro PS5 a multiplayerový spin-off. Shoduje se na tom několik zdrojů

Témata článku: ,