Velká cena Tiscali F1 OnLine

Usedáte každý den do rozpáleného auta, ale jen si představte s čím se musí potýkat ve svých kokpitech piloti Formule 1. Na http://formule1.tiscali.cz mají nyní uživatelé Internetu jedinečnou příležitost vyrazit na okruhy seriálu VC Formule 1 a porovnat své jezdecké umění s těmi nejlepšími. Stačí usednout do virtuálního kokpitu a zapojit se do kolotoče Velkých cen.

Uživatel se může jako jednotlivec nebo člen týmu F1 (případně F3000) účastnit závodů na všech světových okruzích a soutěžit o ceny. Do týmu může zakladatel zvát průběžně své přátele posláním  automobilové pohlednice – na výběr má osmičku atraktivních obrázků.

Virtuální závody se časově kryjí s reálnými – právě tento víkend se jede Velká cena Evropy. Na osobní stránce, unikátní pro každého jezdce, jsou detailní informace o aktuálním okruhu jako je délka, počet kol, odkaz na oficiální stránky nebo online rekord okruhu. Nové výsledky hráčů se průběžně zaznamenávají, a tak v každém okamžiku vidíte stav na vedoucích pozicích. Vlastnosti stájových formulí mohou vylepšovat týmoví technici a inženýři správným zodpovídáním znalostních otázek z oboru. Před vlastními závody prochází každý pilot obdobím příprav a kvalifikace, má možnost volit nejkrásnější F1 babes, vytvořit si fanklub i propagovat svůj tým na portálu Tiscali bannerem, vytvořeným ve speciálním online editoru na osobní stránce. Zapojit se do soutěže je možné až do ukončení Velké ceny F1 Online, 15. října 2002. Ceny jsou velmi lákavé, jako například skůtr Honda, počítače Brave, značkové oblečení a sportovní vybavení BAR (bundy, batohy, trička, mikiny atd.), značkové obleční Brunotti, hodinky Calvin Klein nebo Go kupony od Eurotelu. Stačí se jen postavit na start!

Další článek: Industry Giant 2 již brzy vyjde

Témata článku: , , , , , , ,