Velká tvůrčí Halo 3 soutěž o Xbox 360

Master Chief , hlavní postava kultovní série Halo a hrdina, který chránil lidstvo před útoky mimozemské rasy Covenant. Jeho boj byl prostřednictvím třetího dílu sice dobojován, ale pro vás teprve začíná! Tedy pokud chcete vyhrát konzoli Xbox 360 provedenou v líbivém Halo motivu, Legendary edici hry Halo 3 nebo některou z dalších super cen.

Master Chief , hlavní postava kultovní série Halo a hrdina, který chránil lidstvo před útoky mimozemské rasy Covenant. Jeho boj byl prostřednictvím třetího dílu sice dobojován, ale pro vás teprve začíná! Tedy pokud chcete vyhrát konzoli Xbox 360 provedenou v líbivém Halo motivu, Legendary edici hry Halo 3 nebo některou z dalších super cen. Stačí jen zapojit svoji kreativitu a vytvořit obrázek na téma:

 „Master Chief – největší hrdina všech dob.“

Jako podklady mohou sloužit třeba slavné fotografie osobností a událostí, které „nahradí“ právě postava Master Chiefa. Ale můžete celý obrázek vlastoručně nakreslit. Záleží jenom na vás, jak originálně, kreativně a vtipně se s daným zadáním vypořádate. Formát i výtvarný styl je zcela ve vaši režii, přidáváme i pár malých podnětů k inspiraci.

  

 

Ceny pro vítěze:

1. místo - Halo 3 Xbox + Halo 3 Legendary edition + Halo 3 tričko


2. místo - Halo 3 gamepad + Halo 3 Legendary edition + Halo 3 tričko


3. místo - Halo 3 gamepad + Halo 3 tričko


Obrázky vytvořené na počítači posílejte ve formátu JPG, minimální rozlišení 640x480, na emailovou adresu oxm@cpress.cz, do předmětu uveďte heslo Master Chief.  Díla kreslená ručně (minimální velikost obrázků je formát A4)  zasílejte na adresu brněnské redakce OXM (OXM, Copmuter Press, Holandská 8, 639 00 Brno). Na obálku nezapomeňte uvést heslo Master Chief. Svoje příspěvky posílejte do 30. listopadu.  Bude následovat jejich zveřejnění a výherce zvolí čtenáři hlasováním.

Hlavní partner:

www.xbox.cz

Mediální partneři:

www.doupe.cz www.xlive.cz 360.unas.cz www.sector.sk www.xboxzone.sk

Diskuze (12) Další článek: Demo akce Jericho již zítra, Crysis až v říjnu

Témata článku: , , , , , ,