Velká výroční soutěž o PS3 Slim, batoh plný her, deskovky a další

Při narozeninách většinou dostává dárky oslavenec, my jsme však spolu s partnery připravili dárky pro vás.

Ve spolupráci s našimi partnery - společnostmi Sony, CD Projekt a Blackfire - jsme pro vás nachystali jednoduchou soutěž o zajímavé ceny u příležitosti významného jubilea Doupěte. V průběhu následujících čtyř týdnů se objeví články s otázkami z herní branže. S koncem září pak přichází čas pro vás, čtenáře, abyste na otázky správně odpověděli a prvního října měli také trochu štěstí při losování. Vaše snaha se tak neobejde bez královské odměny v podobě hodnotných cen pro vylosované výherce. A na to že se to můžete těšit?

POZOR! Rozhodli jsem se soutěž ještě trochu rozjet a přidáváme dvě nové super ceny od společnosti Logitech v hodnotě téměř 6000 Kč.


Logitech G9 Laser Mouse

Laserová myš G9 nabízí pokročilé možnosti přizpůsobení výkonu a vzhledu. Díky vyměnitelným úchopům, optimálnímu vyvážení a kolečku posuvníku se dvěma režimy získáte pohodlí a přesné ovládání. Herní technologie s rozlišením 3200 dpi, vysokorychlostní rozhraní USB a integrovaná paměť pro profily přispívají k lepšímu výkonu ve hře.

g9_3qt_mr.jpg

Logitech G15 Gaming Keyboard

Herní klávesnice vybavená LCD displejem GamePanel™, který umožňuje sledovat aktuální herní statistiky a výkon počítače. Osvětlené znaky umožňují hrát celou noc. Složité manévry zvládnete během chvilky pomocí šesti nastavitelných kláves typu G – lze dokonce za provozu vytvářet a ukládat makra.

g15_3qrt_r_mr.jpg

Ceny pro vítěze:

  • 1. cena - zbrusu nová konzole PS3 Slim
  • 2. cena - batoh plný her od CD Projektu
  • 3. cena - deskovka Age of Empires
  • 4. cena - Logitech G15 Gaming Keyboard (!nová cena)
  •  
  • 5. cena - Logitech G9 Laser Mouse (!nová cena)
  • 6. - 12. cena - balíček se hrou od CD Projektu a propagačními předměty
  • 13. - 20. cena - starší hra od CD Projektu (Heroes 5, Codename Panzers, Enemy Territory, Syberia, Total War)

A jako bonus obdrží dvacítka výherců balíček Doupě Speciálů (GTA, Fallout i Freehry)

PS3+Controller_angle-A.jpg

Nyní už přichází první trojice jednoduchých otázek z herní branže. A pokud by vám přišly příliš složité, můžete využít nápovědy na facebookových stránkách Doupěte.

  • 1. otázka - Vyjmenujte aspoň tři hry, které na Doupěti dostaly ultimátní hodnocení 10/10
  • 2. otázka - Jak se jmenuje čtveřice útočníků poslaných konkurencí, kteří v doupěcím videu z ledna 2004 napadli redakci?
  • 3. otázka - Určete aspoň dvě videoherní série, na jejichž tvorbě se podílel Peter Molyneux

Své odpovědi si zatím pouze zapamatujte, budete je potřebovat spolu s odpověďmi na další otázky, které se teprve objeví spolu. Těšte se za týden.

Diskuze (1) Další článek: King of Fighters XII až 25. září

Témata článku: , , , , , , , , , , ,