Venku je nová aktualizace pro GTA Online, finanční balíčky už brzy

Rockstar právě uvolnil nejnovější update pro online svět hry Grand Theft Auto. Ten nese číslovku 1.05 a opravuje celou řadu chyb.

Aktualizace je dostupná na PS3 i Xboxu360 a soustředí se na mnohé nedostatky, které ve hře dosud přetrvávaly. Zatímco hra samotná již je stabilní a zřídkakdy dojde k pádu či špatnému spojení, hráči nepřestávají narážet na rozličné bugy a chyby, které znemožňují některé činnosti.

Aktualizace tak má pomoc především cloudovému úložišti, které by již nemělo ztrácet uživatelská data a vše se bude ukládat hezky stabilně. Problémy už bychom neměli mít během úprav vozidel, které se částo po nahrání pozice mazaly.

Jak Rockstar sliboval, po aktualizaci má dorazit také první finanční balíček, který dostanou hráči za způsobené problémy. Ten by měl být připsát na herní účty už tento týden, někteří šťastlivci dokonce informují, že se k nim balík dostal. Uvidíme, zda se nezačne rychle šířit dál.

V listopadu bychom se pak měli dočkat také prvního DLC balíčku jménem Beach Bum Pack, který přinese nové zbraně, vozidla a možnosti úprav.

Diskuze (1) Další článek: Forza Motorsport 5 žhaví motory ve startovním traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,