Venku jsou nové záběry z multiplayeru Killzone: Shadow Fall

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 1

Diskuze k článku

Apoogeee91  |  25. 08. 2013 13:17

Docela jsem se pobavil že PRE-Alfa BF4 vypadá lépe na PC jelikož

Lidi,lidi máte strasně blbé informacím o významu slova next-gen.
Nextgen, next-gen, nebo next gen neznamená totiž HIGH END ... next gen, nebo next generation znamená v překladu další generace. Pod tímto významem netřeba chápat stroj s nejsilnějším hardwarem který se dá v dnešní době sehnat. PS4 je asi 13x silnější herní system,než je je PS3.Což třeba uznat, že PS4 je právem next generation konzole, neboť přišla po dlouhých sedmi letech a nabídka možnosti které PS3 již zdaleka nenabízí. Myslím si ze PS4, ale stejně tak i Xbox One si zaslouží označení NEXTGEN.A neznamená že když BF4 pre-alfa verze jede na PS4 na 1600x900 na PC medium detaily,tak že tak bude vypadat i na konci,dost dobře si pamatuji jak vypadala BF3 beta na PS3 a X360,finální verze vypadala 4x lépe,hl na vývoj pre-alfy měli vývojáři kratší dobu než na PC,jelikož o HW next genu se dozvěděli teprve před nedávnem a dokonce se počítalo s o 40%slabším HW :)
Koukněme se třeba na nový gameplay z multiplayeru Killzone Shafow fall který vypadá 10x lépe než BF4 Pre-Alfa a má 40x více částic a lepší textury,jelikož na pre alfu Killzone měli delší dobu :)

Odkaz na Killzone MP video :)
http://www.youtube.com/watch...

Killzone mačká více než 60%výkonu konzole....BF4 bude sotva 50% a Pre alfa zatím jen 20% cca aby jela plynule jelikož stabilita fps u pre afla je blbá....Killzone má 15x více létejicích částic a o dost více polygonů a efektů než BF4..

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor