Vice City Remastered je luxusní modifikací pro GTA 5, vyzkoušejte ji

Chybí vám nostalgická projížďka pod palmami? Žádný problém!

Ne nadarmo se říká, že co si neuděláš sám, to nemáš. A v komunitě moderů to platí dvojnásob. Vice City patří mezi nejopěvovanější díly série Grand Theft Auto a fanoušci doteď čekají na návrat do prosluněné herní verze Miami. Zatímco Rockstar ale mlčí, komunita moderů je aktivní. 

Modér lunchxbles si tak pro nás připravil rovnou kompletní port Vice City pro GTA 5, který funguje jako DLC. Modifikace se jmenuje Vice City Remastered a nabízí herní svět a kompletní mapu stařičkého dílu v nové, vylepšené grafice. Nechybí ani spoustu nových detailů a efektů, interiéry budov a nechybí ani NPC postavy a dokonce nové mise a výzvy, aby se hráči jen tak nepotulovali. 

Tvůrci tato modifikace trvala 4 roky a stahovat ji můžete zde. Myslíme, že rozhodně stojí za to!

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Unikly nové fotografie chystaného ovladače Dualshock 5 pro PS5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,