EA

Video: Zaklínač pro X360, patch 1.2, GoG.com přidává do katalogu EA

Až ze slunečného a mrazivého LA se dnes ozvali Poláci z CD Projektu, aby oznámili hned tři potěšující novinky. Zaklínač 2 (naše recenze) již dnes (3.6. 2011) dostane zbrusu nový patch, jenž by měl opravit padání hry, lépe vybalancovat tuhý prolog a odstranit poslední problémy se zaměřováním nepřátel v boji. S patchem navíc dostanete všechny již vyšlé DLC a přidává se i novinka ve formě DLC zaměřeného na úpravu Geraltových vlasů. Vybrat si tak budete moci ve finále ze 4 culíků a dvou stylů rozpuštěných vlasů. Během E3 by taky měl být Zaklínač 2 zlevnit na Amazonu, Steamu a Gamestopu.

O něco větší pecku představuje dlouho očekávané a spekulované oznámení Zaklínače 2 pro X360, který by měl vyjít již na konci roku. Autoři slibují ušít ovládání na míru konzolím, ale mimo to by mělo jít o stejně těžký a dospělý zážitek, jako ve verzi pro PC. Na E3 bude možné shlédnout hratelnou verzi a nějaké záběry se dostanou i na internet, spolu s novým GC trailerem, jenž má na svědomí umělec Baginski - stejný člověk, který vytvořil geniální intro a outro prvního Zaklínače.

 

Na závěr si pak Poláci nechali oznámení, jež potěší zejména starší hráče. Na populárním portálu GoG.com nově přibudou hry od EA. Dříve, než začnete skákat samou radostí do stropu je ale třeba upozornit, že Syndicate a System Shock nemáme zatím čekat kvůli problémům s licencemi. Již teď ale můžete koupit Wing Commander: Privateer, oba dva díly Ultimy Underworld a prvního Dungeon Keepera. Další tři tituly by pak měly přijít na řadu do konce června, zbytek katalogu se na GoG.com bude objevovat postupně až do začátku září.

Zdroj: Tisková konference 
Váš názor Další článek:

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,