Video ze hry Beyond Good & Evil 2 ukazuje cestování i souboje

Konečně pořádná ukázka z legendární akční adventury.

Akční hra se spoustou nelegální zábavy a přivýdělků se nám konečně ukazuje na videu ze hry, které předvádí, jak budeme cestovat, shánět dopravní prostředky i bojovat s nepřáteli. Ačkoliv jsou záběry pouze z pre-alpha verze, už teď vypadají opravdu lákavě.

Po grafické stránce vypadají vesmír, města i postavy skvěle a můžeme se těšit na nádhernou akci. Každé vozidlo, na které narazíte si můžete nenápadně vypůjčit a použít ho ke svým ďábelským plánům. Máte-li chuť si dát tuto oblíbenou akci s vesmírnými piráty ještě s dalšími kamarády, budete mít určitě radost, že hra nabídne také kooperační mód. 

Jako správní piráti budete mít také pořádné vychytávky, které vám pomohou v získávání klíčových informací o vašich nepřátelích, potenciálních rekrutech, městech i planetách. Možnosti budou opravdu široké. Beyond Good and Evil 2 bude prequelem prvního dílu, který si získal obrovské zástupy fanoušků, když vyšel v roce 2003 a patřil k tomu nejzábavnějšímu, co jsme mohli na trhu najít.

Teď snad ve stopách prvního dílu půjde i dvojka. Zatím je ale potřeba krotit nadšení, protože hra by měla na konci příštího roku být teprve v určité fázi hratelné betaverze. 

Diskuze (3) Další článek: Akční týmovka Anthem dostane začátkem roku rovnou dvojici dem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,