Videorecenze: Chameleon - naše první videorecenze

A je to tady. Trošku jsme to zkoušeli už dříve na Doupě DVD, ale teď je to tu doopravdy. Přečtěte si naši recenzi na slovensko-českou stealth akci Chameleon. Celkový obrázek si však nejlépe uděláte díky první skutečné videorecenzi.

Naší snahou vždy bylo poskytnout vám ten nejlepší servis z herního světa. Již dříve jste se na Doupě DVD mohli setkat s komentovanými trailery nejrůznějších her, nicméně teď tu konečně máme opravdovou videorecenzi. Více jak deset minut herních záběrů vás provede napříč nejnovější stealth akcí - Chameleonem. Plížení potemnělými chodbami, cesta vlakem plným nepřátel, tichá práce s ostřelovačkou stejně jako likvidace protivníků holýma rukama. To vše a mnoho dalších věcí uvidíte v pohybu a s klíčovými informacemi, jež vám o hře řeknou vše podstatné. Navíc vězte, že Chameleon není zdaleka posledním titulem, se kterým se v Doupěcí videorecenzi setkáte. Na co se tedy můžete těšit v premiéře?

  

Chameleon je další hra ze slovenské, potažmo české produkce, za níž tentokrát vděčíme bratislavským Silver Wish Games. Jedná se o stealth akci, která je úplně stejná, a přesto zcela jiná než její konkurence. Na Chameleonovi vás okamžitě zaujme grafika - na první pohled neohromující svou technickou úrovní, na druhý doslova uchvacující propracovaností a důrazem na detaily. A taková je celá hra. Hra, o níž ještě před měsícem nikdo ani neslyšel, a která nakonec podala velmi solidní výkon. To vše ale naleznete v naší recenzi. Tady můžete Chameleona vidět v pohybu.

  

Videorecenze ve vysoké kvalitě (videorecenze, 132,8 MB): Doupě

Videorecenze v nízké kvalitě (videorecenze, 57,3 MB): Doupě

Diskuze (3) Další článek: Zajímavé soutěže na BlizzConu

Témata článku: , , , ,