Vietnamská válka na nových screenech Battlefield: Vietnam

Vietnamské válečné dění se v poslední době stává čím dál tím populárnějším námětem pro různé akční hry a nebude tomu jinak ani v dalším pokračování multiplayerové série Battlefield, který v plném znění bude znít Battlefield: Vietnam. V připravovaném pokračováním s výstižným podtitulem Vietnam se ocitnete v jihovýchodní Asii, kde se zúčastníte mnoha bojů amerických a vietnamských vojsk.

   

Hlavní zbraní amerických vojenských sil v této válce se staly letecké jednotky, které můžete spatřit v akci na patnácti nových obrázcích z této hry. Plná verze hry má kromě pořádné porce zábavy a misí nabídnout také hned několik stran konfliktu, za které budete moci hrát - Spojené státy americké, severovietnamskou armádu (NVA) či příslušníky Vietcongu.

   

Autoři se dušují tím, že jejich titul nabídne autentické prostředí s množstvím zbraní a pojízdných prostředků - vietnamští vojáci tak mají mít k dispozici mimo jiné tank T-54 či letouny Mig-21. Narozdíl od předchozích her celé řady nás čeká zbrusu nový engine. Chybět pochopitelně nebude ani multiplayer až pro 64 hráčů. Vydání Battlefield: Vietnam bylo naplánováno na počátek příštího roku.

    

Související informace (Battlefield: Vietnam):
Homepage: Prozatím není
Výrobce hry: Digital Illusions Canada
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: EA
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2004

Zdroj: 3D Gamers

Váš názor Další článek: Nová pětice obrázků The Sims 2

Témata článku: , , , , , , , , , , ,