Víkendová herní polévka 21/2010

Tvůrci příjemného Portal: Prelude konečně doklopýtali do cíle a dotáhli s sebou i netrpělivě očekávanou kampaň do Left 4 Dead - I Hate Mountains. Na vašem disku zabere slabých 270 MB, stáhnout si ji můžete třeba tady, přičemž vám nabídne pět zbrusu nových misí, jejichž prostřednictvím prozkoumáte strašidelné panství, potemnělé lesy, či podzemní tunely. Jo, a už se pracuje i na verzi pro Left 4 Dead 2.

Blízko dokončení je podle všeho i FIFA Online. EA Sports totiž spustilo betu, do níž se může zaregistrovat každý a dokonce si můžete s předstihem vyzkoušet fotbalový šampionát v Jihoafrické republice. Pár dnů nazpět mimochodem vedení Electronic Arts spustilo simulaci finálového zápasu, v němž prý Španělsko porazí Brazílii 3:1.

Tvůrcům inFamous bude nejspíš bohatě stačit, když by nově oznámené pokračování (ať žije červencové číslo Game Informeru) překonalo svého staršího bratříčka 2:1 v počtu prodaných kusů. A možná, že by byli vděční i za remízu. O hře samotné se zatím nic neví, musíme si počkat na článek ve zmíněném magazínu, avšak můžeme se určitě těšit na nové město, nové schopnosti a nové nepřátele.

Další z řady rozšíření pro úspěšný Rock Band nic převratného nenabídne. Pokud jste ovšem zarytými fanoušky Deftones, Boys Like Girls, či Crown of Thorns, asi budete smýšlet opačně. Kompletní balíček můžete již nyní stahovat za 440 microsoftích bodů (aka $5.50). Každá zvlášť vás skladby vyjdou na 160 MPS, potažmo $2.

A teď na chvíli ke Call of Duty. Z iTunes je nově možné stahovat druhý díl Zombies verze World at War, jež vám bude šlapat na iPhonu i iPodu Touch. O iPadu sice nepadlo ani slovo, avšak jelikož všechny přístroje fungují na téměř totožném operačním systému, je téměř jisté, že zkrátka nepřijdou ani majitelé tohoto zbytečného tabletu.

U veleúspěšné válečné série však ještě chvíli zůstaneme. O své hře se totiž znovu rozpovídali i lidé ze studia Treyarch, kteří fanouškům vysvětlili, jak to v Black Ops vlastně bude s tou kooperací pro čtyři hráče. Pokud jste si tedy mysleli, jako většina lidí, že si v doprovodu kamarádů projdete singleplayerovou kampaň, jste na omylu.

2.jpg4.jpg

Ta bude čistě ve vaší režii, zatímco přátele si můžete pozvat na vyzkoušení několika zbrusu nových kooperativních módů. Treyarch je podle všeho s epičností a celkovou skladbou singleplayeru natolik spokojen, že by jeho integritu nerad narušoval přítomností více hráčů. Ti samí lidé pak potvrdili, že chystají zbrusu nové módy, takže se není třeba bát, že by se objevil poze předělaný Spec Ops z Modern Warfare 2.

A závěrem tu máme jedno představení. Firma 1C Company se nechala slyšet, že ve spolupráci s tvůrčím týmem Best Way, jenž je zodpovědný za původní Men of War, chystá Vietnamský nášup, kterého bychom se snad mohli dočkat ještě letos. Bližší informace a alespoň rámcové datum vydání se prý dozvíme již brzy. Po nedávno ohlášeném Assault Squad se tak Men of War rozrůstá o další kousek.

Zdroj: 1UP, Shacknews, Joystiq

Váš názor Další článek: Nový týden: letecky z Londýna

Témata článku: , , , ,