Víkendová herní polévka 33/2010

Capcom se rozhodl pro severoamerické fanoušky Dead Rising zkompletovat unikátní sběratelskou edici, jejímž zakoupením se dostanete do slosování o necelé dva metry vysokého zombíka v havajské košili. I kdybyste ale nevyhráli, High Stakes kompilace vám toho nabídne dost na to, abyste nemuseli smutnit.

Kromě samotné hry na vás totiž bude čekat pokerový kufřík s tématicky zpracovanými žetony, kostkami a kartami, mapa Fortune City či poukaz na stažení DLC balíčku Psycho skills, v němž se mimo jiné nachází nový kostým, propůjčující silnější útoky. To vše bude k dostání na X360 i PS3 za pouhých 89 dolarů.

Pokud dáváte přednost něčemu praštěnějšímu, společnost Hyperkin přišla s doplňky pro Playstation Move, kterých se svého času dočkaly také Wii ovladače. Za nějakých 30 dolarů si tak můžete pořídit Sports Victory Set, jenž váš Move během chvilky promění v meč, štít, luk, nebo ping-pongovou pálku.

Blizzardí hry si s tím ale nezahrajete. A možná je to škoda. Již příští měsíc totiž tohle studio vypustí obsáhlý update pro druhý Starcraft, který by se měl postarat o lepší vybalancování všech stran vesmírného konfliktu. Doba budování Zealotů tak kupříkladu vzroste z 33 na 38 vteřin, damage Siege tanků klesne za 50 na 35 a tak dále. Kompletní seznam změn nalezente tady.

Neméně zajímavě nicméně vypadá i nový projekt tvůrčího celku Telltale Games, o němž bychom se měli více dozvědět 2. září. Zatím se ale zdá, že se v jedné hře sejdou hrdinové Penny Arcade Adventures, Team Fortress 2, Strongbad a Sam & Max. Co z toho může ve výsledku vzejít se neodvažujeme ani odhadovat.

Stejně jako už nikdo v redakci nechce tipovat, kdy vyjde L.A. Noir. Vzduchem neustále létají kvanta slibů i spekulací, přičemž podle těch nejnovějších je hra odložena na příští rok. Mnohem dřív se naštěstí dočkáme hratelné ukázky páté Civilizace. Ta by měla být ke stažení zároveň s vydáním plné verze hry. Tedy někdy okolo 24. září.

Pokud do té doby nemáte co dělat, doporučujeme zapojit se do bety Company of Heroes Online, kterou THQ spustí příští týden. Případně se můžete pustit do poslední epizody třetí řady Sama & Maxe - The City that Dares Not Sleep - jež vychází 30. srpna.

A na závěr jedno příjemné sdělení, Gabe Newell uvedl, že pokud někdy vznikne filmová adaptace Half-Life, o níž se mluví už hezkých pár let, bude to pod vedením Valve. Všechny nabídky filmových společností proto studio sveřepě odmítá. "Kdybych byl fanoušek WoW," prozradil Newell. "Chtěl bych, aby film vytvořili lidé, kteří jsou podepsaní pod hrou."

Zdroj: VG247, Joystiq, Shacknews

Váš názor Další článek: Kinematograf: Souboj v Dragon Age 2, výbuch v Halo: Reach

Témata článku: , , , , , ,