Víkendová liga ve FUT 19 bude o deset zápasů kratší

Hráči FIFA Ultimate Teamu řekli dost víkendům bez reálného života a požadovali snížení počtu zápasů, které je potřeba odehrát. EA nakonec kývlo.

Minimálně kolem čtyř hodin denně museli doposud hráči na konzolích strávit hraním víkendové ligy ve FIFA Ultimate Teamu, aby měli šanci získat ty nejlepší odměny. Závidět přitom mohli těm, kteří se o totéž snažili na počítačích, kde byl počet zápasů nižší skoro o polovinu. Teď se poměry srovnají a pro konzolisty přinesou zlepšení.

938c1223-9e9e-45df-99db-4d74d9df0e5e

Místo dosavadních čtyřiceti zápasů bude víkendová liga mít svoji "kapacitu" stanovenou na třicet pro PC i konzole. Se srovnáním poměrů co se týče počtu zápasů přichází také vyrovnání odměn, které budou za své výkony hráči dostávat. Hráči na PC totiž za nižší počet zápasů dostávali také méně hodnotné odměny.

FIFA  se tak opět vydává krokem, který má hru udělat o něco příjemnější pro hráče, kteří do ní nechtějí investovat v mikrotransakcích ani zabít celý víkend jenom virtuálním fotbálkem. Potěší vás tahle změna, nebo vám dřívější formát vyhovoval?

Váš názor Další článek: PUBG v Koreji dostalo rating na PS4, chystá se brzké oznámení?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,