Víme, jak bude vypadat sběratelská edice Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Slavný asasín Ezio Auditore se k nám vrací v nové kolekci, která bude obsahovat remastery her Assassin's Creed 2, Assassin's Creed: Brotherhood a Assassin's Creed: Revelations. Podívejte se, jak bude vypadat sběratelská edice.

Ubisoft očividně nebere Assassin’s Creed: The Ezio Collection na lehkou váhu, ostatně se jedná o remaster úžasného příběhu významné herní postavy Ezia Auditore, a tak tuto kolekci bude prodávat i ve speciální sběratelské edici. Sběratelskou edici koupíte za 80 dolarů a obsahem bude doslova přeplněná.

Edici dostanete ve speciální sběratelské krabici, ve které bude velikostí dominovat Eziova socha. Bude se jednat o jeho hrudník s hlavou, přičemž Ezio na soše nebude mít vousy (jedná se tedy o jeho podobiznu z Assassin's Creed II) a bude oblečen v černém oděvu mistra asasína. V edici nebude chybět ani soundtrack, který obsahuje celkem 40 skladeb a dostanete ho na dvou discích. Dále se můžete těšit i na tři exkluzivní litografie a samozřejmě i na samotnou hru. Edici si můžete předobjednat již nyní na Ubisoft Store.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection vychází 17. listopadu na Xbox One a PS4.

ezio_collection_sberatelka.jpg

Váš názor Další článek: Uniklé informace o Last of Us 2 naznačují, že hra bude plnohodnotné pokračování

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,