Virtua Fighter 5 má evropskou homepage

Speciálně pro fanoušky série Virtua Fighter dnes máme zajímavou zprávu. Společnost SEGA dnes totiž vypustila do vod internetu homepage právě k očekávanému PS3 (ví se i o Xbox 360 verzi, ačkoliv ještě nebyla oficiálně potvrzena) titulu Virtua Fighter 5. Fanoušek na ní má možnost shlédnout povedený trailer, přečíst si něco málo o hře samotné, prohlédnout veškeré bojovníky či stáhnout několik dostupných obrázků, respektive wallpaperů. Virtua Fighter by měl světlo světa spatřit v Evropě již v březnu letošního roku.

  

Termíny vydání ve světě jsou však pochopitelně mnohem vstřícnější. Nejdříve, 8. února letošního roku, se Virtua Fighter 5 objeví v Japonsku ve verzi pro Playstation 3. Hned na to, 20. února téhož roku, se bojovka objeví pro tutéž konzoli i v severní Americe. Poté následuje již zmiňovaný březnový start v Evropě, a jako poslední, na konci léta 2007, se další díl této série dostane i na populární konzoli Xbox 360.

  

Podle svědectví hráčů, kteří měli možnost VF5 vyzkoušet na automatech, hra působí velice dobrým dojmem. Velkou novinkou jsou hlavně pomalejší přehozy, ze kterých se nyní dá lépe unikat. Dále ve hře konečně budou lépe patrné váhové proporce jednotlivých postav, které budou mít větší vliv na hratelnost. Můžeme se také těšit ze špičkové grafiky a vylepšeného customization postav, jež by mělo být někde na úrovni Soul Calibur 3

Související informace (Virtua Fighter 5):
Platforma
: PS3, Xbox 360
Žánr: Bojovka
Výrobce hry: Sega (
http://www.sega.com/)
Distributor hry: Sega (
http://www.sega.com/)
Předpokládané datum vydání: Rok 2007

Zdroj: homepage

Váš názor Další článek: Galerie: Stranglehold

Témata článku: , , , ,