Virtuální dostihy

G1 Jockey 2008 je závodní titul odehrávající se v prostředí koňských dostihů. Dostanete se zde do role začínající žokeje, který umí sotva osedlat svého koně. Cíl je tedy jasný, propracovat se až na úroveň světové špičky. Čím více závodů budete vyhrávat, tím více se vám do kapsy pohrnout peníze, zkušenostia s rostoucím renomé samozřejmě získáte pozvánky na prestižní závody.

Vylepšovat můžete nejen schopnosti vašeho avatara, ale i vašeho koníka. A když už vám nebude stačit, jednoduše ho prodáte za lepšího (jen by nás zajímalo, jestli prodaný nebožák skončí jinak než v salámu). V pozdějších fázích hry si dokonce budete moci vypěstovat oře podle vašich představ. Jakmile se dostanete na jakous takous úroveň, začnou si vás všímat věhlasné stáje, v jejichž barvách je ctí závodit.

Wii verze titulu nabídne ovládání řešené pomocí Wii Fit, na němž se budete snažit udržet rovnováhu, což není vůbec lehké. Sami se o tom ostatně přesvědčíte v září letošního roku, kdy se plánuje vydání počinu v evropských končinách.

screenshot_10157.jpg screenshot_10158.jpg
screenshot_10159.jpg screenshot_10160.jpg
screenshot_10161.jpg screenshot_10162.jpg
screenshot_10163.jpg screenshot_10164.jpg

Zdroj: Official Nintenda Magazine

Dostupné pro: PS3, Wii
Žánr: Simulátory | Simulace dostihů
Výrobce: Koei
Váš názor Další článek: Race Pro vyjde v lednu

Témata článku: , , , , ,