PC | X360 | PS3 | Komentář | EA

Visceral má v plánu něco nového, Dead Space ale nekončí

Hororová série Dead Space ještě zdaleka neřekla poslední slovo. Isaacovi však EA dává odpočinout, čekají nás nová dobrodružství.

Ještě v březnu nás EA obdařilo pochmurnou zprávou o tom, že se hororová série Dead Space po nenaplněných očekáváních třetího dílu nejspíše odebere k odpočinku. Nyní však v rozhovoru pro Eurogamer vykřesal Patrick Soderlund z EA jiskru naděje.

Neřekl bych, že byla série Dead Space zrušena,“ nechal se slyše Soderlund. „Studio akorát nepracuje na novém dílu, mají teď na starost nový unikátní projekt. Musíte se na to podívat z jiného pohledu. Bude lepší, když se vývojáři pustí do čtvrtého dílu něčeho, co už několikrát dělali? Nebo bude lepší, když si vyzkouší něco nového a dají sérii odpočinout?

Podle mého názoru musíme fanouškům nabízet tituly té nejvyšší kvality. Toho dosáhnete především tím, že sestavíte tým, který má pro hru zápal a odhodlání. To je ten nejdůležitější prvek. Vše ostatní přijde postupně. Peníze, čas, všechno jde samo. To je ultimátní recept na úspěch,“ dodal.

Dead Space tedy rozhodně nehodl8 končit a existuje velká pravděpodobnost, že se k Isaacovi ještě vrátíme. Jen to nebude hned.

Váš názor Další článek: Dead Rising 3 – zombice z naší ulice

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,