Vítáme nový hostovaný web: Tekken

Tekken je možná světově nejuznávanější mlátičkou a masivní komunitu fanoušků i více či méně profesionálních hráčů naleznete také v naší malé zemi. Nejslavnější český web, věnovaný tomuto fenoménu, se přestěhoval pod záštitu Doupěte - a jelikož se příští týden chystá velký turnaj v Londýně a v květnu se dočkáme představení Tekken 5, je nejlepší čas na prozkoumání úžasného světa Tekkenu.

Reinkarnace stránek tekken-czech se po kratší pauze vrací zpět - a pod záštitou Doupěte. S troškou nadsázky řečeno se tak stává v předvečer prvního slavnostního nakouknutí pod pokličku Tekkenu 5, který by Namco dle oficiálních informací mělo odhalit zatím v podobě čtyřminutového traileru na výstavě E3, která se bude konat v L.A. 11. až 13. května 2004 a předpokládám, že všichni tekkenisté světa budou upírat minimálně své internetové zraky tímto směrem.

  

Ale dost řečí o Tekkenu, podívejme se raději k nám.

Co na našich stránkách naleznete?

1. Nejvíce si ceníme diskusních fór sloužících samozřejmě k výměně informací z tekkeňáckého žita. Diskuze se člení na místnosti:

  • hlavní - všeobecný mišmaš ;-)
  • Tekken - taktické a strategické fórum
  • turnajová - domlouvání individuálních bitek i velkých turnajů
  • technická - o fungování webu
  • international - mezinárodní
  • privátní – pro posílání osobních zpráv

2. Filmečky - obrazová produkce našich členů, včetně zápasů získaných na poli mezinárodních turnajů. Lví podíl na této sekci má redaktor doupěte Martin M. Boček alias Unicorn.

  

3. Přehled velkých tekkenistických akcí s fotodokumentací za poslední 3 roky

4. Exkluzivní materiály v českém jazyce k hrám Tekken 3,Tekke Tag a Tekken 4, obsahující přehled všech chvatů a životopis ke každé postavě. U některých postav naleznete speciální strategické návody od členů naší komunity. A dále jsou zde i všeobecné návody popisující fungování hry jako takové.

  

5. Mapa ČR s regionálním členěním a výpisem registrovaných hráčů v jednotlivých oblastech, díky níž si můžete najít soupeře ve svém okolí.

6. Žebříček nejlepších hráčů dle hlasování registrovaných členů komunity.

Tento přehled obsahuje materiály, kterých si opravdu považujeme, protože jsou v našich luzích a hájích opravdu původní. Samozřejmě k dispozici na webu jsou k nalezení další a další informace ohledně Tekkena.

  

Aktuálně nejsledovanější událostí bude londýnský turnaj Absolution 2004, kterého se zúčastní i jeden z našich členů konkrétně turnaji v Tekkenu 4 a věříme, že stejně jako v minulosti, bude náš web i tentokrát zásobovat žhavými novinkami a spoustou zajímavých videí. Lets go Eddy, lets go!;-)

  

Hostovaný web o Tekkenu naleznete uprostřed levé lišty titulní stránky Doupěte, nebo přímo na adrese:

http://tekken.doupe.cz/

Alimokujin, správce webu

Diskuze (1) Další článek: Ubi Soft získal Far Cry a míří s ním na konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,