Viva Piñata je u nás česky

Společnost Microsoft Game Studios oznámila, že na našem území bude dodávat svoji hru Viva Piñata pro Xbox 360 v kompletním českém znění. Na tuto zábavu pro celou rodinu se můžeme těšit již od dnešního dne, kdy titul přijde na pulty obchodů.

Protože je hra Viva Piñata určena pro širokou veřejnost, včetně malých dětí, rozhodla se společnost Microsoft pro plnou lokalizaci hry do češtiny, včetně titulků, mluveného slova a veškerých videosekvencí. Celá rodina si tak může okusit život na ostrově Piñata, kde se bude snažit ve své zahradě chovat co možná nejvíce rozličných druhů zvěře. Ty však budete nejprve muset nalákat z volné přírody a vytvořit jim dostatečné zázemí, aby opět neutekly.

  

Svoje zvířátka si můžete pojmenovávat, dávat jim různé předměty, které by je měly ve vaší zahrádce udržet, prostě se o ně starat jako o živá. Pro hráče jsou zase různé drobnosti k odstání na oficiální stránce hry. Podle vyjádření zástupců společnosti Microsoft se bude hrou bavit nejspíš celá rodina, od nejmenších dětí až po prarodiče. V nejbližší době vám přineseme recenzi, kde se můžete sami přesvědčit, zda se tento záměr podařil.

Související informace (Viva Pinata):
Platforma
: Xbox 360
Žánr: simulace života příšerek
Výrobce: Rare (
http://www.rareware.com/)
Vydavatel: Microsoft (
http://www.microsoft.com/games)
Homepage:
http://www.vivapinata.com/
Předpokládané datum vydání: 1. prosinec 2006

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Výherci soutěže o pět originálek ArmA: Armed Assault

Témata článku: , , , ,