Volnost nového Falloutu čerpá inspiraci u akce GTA 5

Vypadá to, že volnost je ve světě Fallout 4 velmi důležitým prvkem.

O volnosti bohatě mluvil Todd Howard v rozhovoru pro Gamespot a vypadá to, že je to opravdu velmi důležitý herní prvek nejnovějšího dílu. Volnost pohybu a konání byla podle všeho inspirována hlavně pátým dílem gangsterky Grand Theft Auto. 

"V našich hrách chceme dát hráči kompletní svobodu," řekl Howard. "Pokud se zamyslím nad posledními několika lety, Rockstar dokázal nejlépe zpracovat to, o co se snažíme i my. Dívám se na jejich hru a vždy žasnu, jak to dokázali."

Jak bylo potvrzeno už v traileru a záběrech ze hry, volnost bude ve čtvrtém dílu životně důležitým pilířem. Uvidíme, zda Bethesda opravdu dodrží slib. 

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Startovní trailer na Batman: Arkham Knight vás dotlačí do obchodu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,