Vox Populi: Ideální herní dárek pod stromeček

Half-Life 2, Prince of Persia: Warrior Within, Lord of The Rings: Bettle for Middle-Earth, GTA: San Andreas. Ani letošní Vánoce vůbec nebudou slabé. Co však bude vánoční hit? Jak vidno z odpovědí herních novinářů, vývojářů, distributorů či vydavatelů, co člověk, to názor. Což je ostatně hezký důkaz toho, že herní branže potížemi s malou rozmanitostí opravdu netrpí.

Aktuální otázka:

Jakou hru byste si nadělili pod stromeček? Proč?

 

Radek Zelycz (Čedič), Češtiny

Vzhledem k tomu, že jsem zaměřením hračička a rád se pinožím s pajduláčky, v poslední době mě celkem zaujal Knights of Honor, takže o dárku je pravděpodobně rozhodnuto (pokud mě nezaujme do té doby něco jiného, Vánoce jsou ještě daleko:-)


Jan Horčík, Doupě DVD

Nadělím si World of Wacraft, protože se chci připravit o další dny a měsíce volného času.

 

Milan Czarnowski (Gremlin), CD Projekt

Já už jsem si nadělil, konkrétně to bude realtime strategie Warhammer 40K CZ. Zatím jsem si zahrál jen první 2 mise, které mne dost chytly, tak už se těším na pár dní volna, abych mohl pokračovat... No a pak mám ještě hromadu dalších her z předchozích měsíců/let, které čekají, až na ně přijde řada. Uvidím, kolik si najdu volného času, možná se mi povede oprášit i některé nedohrané kampaně Heroes 4 a nějakou adventuru.



Jiří Sládek, GameStar

Rozhodně by se nejednalo o jednu hru, ale hned o několik kousků. Asi úplně nejvíc ze všech blížících se titulů se těším na Vampire: Bloodlines - už proto, že pořádných RPG bylo letos jak šafránu. No a určitě bych si o svátích chtěl zapařit i Half-Life 2 a LotR: The Battle for Middle-Earth. Z již vyšlých gamesek jsem se bohužel ještě nedostal k Rome: TW a Warhammer - a to určitě budu chtít o Vánocích také napravit.

 

Martin Zavřel, Doupě

Nejraději ze všeho bych si nadělil Metal Gear Solid 3 pro PS2 - finále trilogie slibuje příběh a zážitek, kterému se nic jiného nevyrovná - jen si pusťte některý z posledních trailerů. Snad do Vánoc vyjde alespoň v USA!

Jinak vezmu zavděk extrémně lákavým klonem Final Fantasy, nazvaným LOTR: The Third Age pro PS2 nebo třeba Half-Life 2 pro PC, který (soudě podle prvního dílu a zahraničních recenzí) bude zřejmě minimálně tak dobrý, jako geniální Halo 2.

 


Martin Malík, Future Games

STALKERa, protože jsem si dlouho nezahrál nic co by mne opravdu chytlo (Doom3 byl sice dobrý, ale v půlce mne přestal bavit a ani jsem to nedohrál ...) a na Stalkera se opravdu těším....

(bohužel podle posledních informací bylo vydání STALKERa odloženo až na květen - pozn. redakce)


Viktor Wanli (Moon), E-sports

Tam bych si přál hned několik her :) Transport Giant, Rome Total War nebo úplně ideálně Dungeon Keeper 3 (ano vím, že tato hra není ani ve vývoji).



Martin "E-quino-X" Horňák, Byte Software (Specnaz)

Ja sa moc tesim na Joint Operations, Ratchet&Clank 3 a R-Type Final. Bol som nadseny demom na JO a R&T3 su hry ktore mam velmi rad. Myslim ze prave PS2 je stvorene na hry ako je R&T alebo R-TF. Pripomina mi to zlate dobre casy na AMIGA pocitacoch, kedy som za tym presedel cele dni.

No a velmi sa tesim na hru Jet`n`Guns od Rake In Grass, ktoru si chcem urcite do konca tohoto roku zahrat. Dlho som totiz tak nieco skvele nehral.


Josef Kantor, Conquest

Těch her je několik, na PC určitě Half Life 2 a Lord of the Rings: Battle for Middle Earth, na konzolích Metroid Prime 2: Echoes pro GameCube a GTA San Andreas pro PS2.


Tomáš Vrána, Freehry

Jelikož jsem letos hodně zlobil, potřebuju spíše potrestat. Přinutil bych se asi strávit x hodin při hraní některé ze série Bořek Stavitel. Trest nejvyšší bych však stanovil na poslech nejnovějšího CD Superstar... 

 

Martin Lévay, US Action 

Jednoznačně bych rád dohrál tu novou adventuru od Microsoftu. Po dlouhé době neuvěřitelně tuhá adventura na dlouhé zimní večery. Sice mě zlobí absence návodů na Internetu, ale o to větší radost až to dohraju. Název? Já zapomněl, SERVICEPACK 2 for XP. Vážně? Rád bych si zahrál alfu Xenusu co se mi válí na disku, ale není čas. Zatím jsem se naučil ovládat auta, vrtulník a zbraně, ruština v příběhu mi nevadí, ale je to nezvyk :-) 

Váš názor Další článek: SWAT 4 - nové screenshoty

Témata článku: , , , , , , , ,