Vrátí se do Assassin's Creed: Unity také Ezio a Altair?

Jeden z testerů připravovaného dobrodružství asasínů od Ubisoftu odhalil obrázek s výběrem úrovní a asasínů. A rozhodně jde o překvapující zjištění.

Uživatel Redditu s nickem AlphaNumeralBeta, který je testerem titulu Assassin's Creed: Unity, odhalil hodně zajímavý detail, týkající se výběru jednotlivých úrovní ve hře. Můžeme-li věřit obrázku, nepovinné mise a úkoly, který v Unity budeme moci hrát buď sami, nebo v kooperaci s kamarády, budou variabilnější, než jsme si mysleli.

Vypadá to totiž, že se budou odehrávat v mnoha různých lokacích s možností hrát za mnoho rozličných asasínů. A pokud se podíváte pořádně, uvidíte např. Altaira, Ezia či Edwarda z Black Flag.

MWOkMyw.jpg

Nepovinné mise by měly nabízet mnoho rozličných úkolů, jako je posbírat informační střípky po mapě, najít ztraceného asasína či stihnout doběhnout k východu na bortící se mapě. Rozhodně jde o zajímavé zjištění a vzhledem k tomu, že jde o testera, který již dříve uvolňoval pravdivé informace, nemusí jít o výmysl. Co si o to myslíte vy?

Váš názor Další článek: Závody Assetto Corsa v nádherném hudebním traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,