Vrátí se Red Dead Redemption i BioShock, tvrdí Zelnick

Šéf společnosti Take-Two Strauss Zelnick se nedávno na konferenci rozpovídal o budoucnosti úspěšných sérií a slovo padlo i o skvělém westernu od Rockstaru.

Take-Two narozdíl od mnoha ostatních vydavatelů obchází každoroční vydávání svých populárních značek obloukem, takže si na každou novinku musíme pěkně dlouho počkat. O pokračování hned několika úspěšných sérií navíc zatím nepadlo ani slovo, to by se však mohlo změnit.

Zelnick totiž prozradil, že je Red Dead Redemption rozhodně permanentní sérií a plnohodnotného pokračování se tedy zajisté dočkáme. Je dost možné, že se na novince pracuje už nyní. Ba co více, přemýšlí se i o budoucnosti série BioShock, tam je to však zatím o něco více komplikované kvůli studiu Irrational Games, které zavřelo vrátka.

"Riskem při vydávání většího počtu her je fakt, že si jen zbytečně zaplníte roční seznam herních titulů, a to zákazníci nechtějí. Chtějí lepší projekty, ne rychlejší," řekl Zelnick.

"Je jasné, že GTA je pro nás permanentní sérií, pokud dokážeme udržet laťku kvality. To samé platí pro Red Dead, Borderlands či např. NBA. Vše záleží na kvalitě," dodal.

Diskuze (2) Další článek: Mighty No. 9 se připomíná v čerstvých záběrech ze hry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,