Všechny tři BioShocky si díky zpětné kompatibilitě si můžete zahrát i na Xbox One

Díky implementaci Xbox One Backward Compatibility si vlastníci Xbox One mohou zahrát všechny díly BioShocku.

Tvůrci Xbox One přišli před časem s kouskem softwaru, díky kterému bude možné straší hry, jako je BioShock, možno hrát nejen na klasických Xbox 360 na jejichž adresu v dnešní době padají občasně otázky ,,To ještě existuje?", ale nyní už i na novějších Xbox One. 

Další kultovní hrou, která se na na jedničce předvede, bude tedy trojdílný, mysteriózní a atmosférický BioShock, který světlo světa spatřil v roce 2007 a poslední díl byl vydán před třemi lety. 

Pokud máte hru opravdu rádi, můžete si jí už nyní nainstalovat a pokračovat v hraní. Nutno dodat, že se nejedná o remake, takže grafika i všechny vizuální prvky - viditelné i neviditelné - zůstanou stejné. Jen si kvůli tomu nemusíte pořizovat straší konzoli, což jistě uvítáte.

why-bioshock-2-is-the-best-bioshock-154-body-image-1429009773.jpg120844.jpgbioshock_infinite_21.jpgRain_1680x1050.jpgBioShock vždy byl atypický, co se atmosféry a pojetí některých herních mechanik týká

Systém tzv. Xbox One Backward Compatibility v kombinaci s novým Xbox One Experience transferuje starší zdrojové kódy her na novější platformu.

Jak se uvádí na webu Xbox.com, tak ,,stažené tituly, které vlastníte a jsou obsaženy v katalogu zpětně kompatibilních her, se automaticky zobrazí na Xboxu One, a v případě her spouštěných z disku, které jsou obsaženy v katalogu zpětně kompatibilních her, stačí vložit příslušný disk a konzole si začne hru automaticky stahovat na pevný disk. Po stažení hry na pevný disk je k hraní nutné ponechat původní disk s hrou v diskové jednotce konzole."

Zanedlouho si takto budete moct zahrát třeba i Shadowrun, Space Ark, Shotest Shogi, Garou: Mark of the Wolves, Duke Nukem Manhattan Project a Sonic the Fighters.

Zde naleznete seznam starších her, které si díky zpětné kompatiblitě můžete na nejnovějších konzolích XboX zahrát.

Diskuze (3) Další článek: Vydavatel War Thunder chystá novou válečnou hru zvanou Enlisted

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,