Vstupenky na premiéru Návratu Krále se prodávají jako o život

Od brněnského multikina Palace Cinemas Velký Špalíček dorazila tisková zpráva, oznamující nebývalý zájem návštěvníků o předprodej vstupenek na závěrečný díl trilogie Pán Prstenů Petera Jacksona.

Ve Velkém Špalíčku proběhne premiéra v noci ze 14. na 15.1.2004 v 0:05 hodin, ještě před tím se ale můžete zapojit do „promítacího maratónu“, v jehož rámci lze shlédnout všechny tři filmy za sebou (16:30  Pán prstenů: Společenstvo prstenu, 20:00  Pán prstenů: Dvě věže a 00:05  Pán prstenů: Návrat krále).

Vzhledem k tomu, že se předprodej vstupenek setkal s nečekaným zájmem (14 dní před samotným promítáním je již vyprodána polovina kapacity kina), rozhodli se ve Špalíčku objednat další kopie a tak se bude maratón promítat ve dvou a premiéra v pěti sálech.

Úspěch a tržby filmu v zahraničí dává tušit, že Návrat krále bude opravdu stát za to a vřele vám doporučujeme, abyste si svoje vstupenky zajistili co nejdříve - Palace Cinemas Velký Špalíček podporuje jejich prodej doplňující soutěží o repliku Prstenu moci, kterou vyhraje vylosovaný návštěvník jednoho z 12ti představení, s půlnoční premiérou v čele.

Svým Brněnským čtenářům Doupě brzy nabídne soutěž o vstupenky, pro všechny ostatní tradičně chystáme recenzi a krátkou reportáž z celého premiérového maratónu.

Zdroj: Tisková zpráva

Váš názor Další článek: Galerie screenů akční hry Conan

Témata článku: , , , , , , , , , ,